ELS DÉUS CLÀSSICS SI FOSSIN SÈRIES DE NETFLIX

És un fet conegut que les sèries de Netflix són la primera opció a l'hora d'entretenir-se avui en dia. Però, aquestes històries fictícies es poden aplicar als clàssics de l'edat antiga?

Zeus com a Sex Education:

Zeus és un déu que es caracteritza per la seva promiscuïtat i activitat sexual, ja que aquest va acabar tenint 16 fills amb dones diferents. Es caracteritzà per tant, pel sexe que aquest practicava i la desinhibició que aquest tenia respecte a aquest tema. La sèrie en qüestió, Sex Education, sèrie que el que busca es acabar amb el tabú del tema sexual en les audiències juvenils.

El Naixement de Zeus, Nicolas Poussin


Persèfone com a Winx: The Fate Saga:

Persèfone és la deessa de la primavera, de la fauna i flora de l'època i, a més a més, es l'esposa d'Hades, deu de l'inframon. Per tant, es una deessa que combina un ambient dessolat com l'inframon amb la terra florida de la primavera. A més a més sempre se la veia acompanyada de nimfes, que es relacionen amb les protagonistes de la sèrie, que son fades que s'han de veure amb la necessitat de combinar el món màgic amb un món obscur i devastat.

Persèfone i Demèter, Autor Anònim

Apol·lo com a Rupaul's Drag Race:

Apol·lo és utilitzat a la actualitat com a icona LGBT, a causa de les seves relacions sexuals amb homes, i s'ha adoptat com un referent bisexual a l'història, a més a més, Apol·lo és un déu conegut pel drama, i tenint en compte que Rupaul's Drag Race es un programa queer amb format reality show on les participants es barallen en la majoria dels capítols, la comparació es evident.

La Mort de Jacint, Pablo Rubens

Per a més informació, reclamo revisar aquest vídeo i treure'n les pròpies conclusions.


Arnau Giner
1r Batx

Comentaris

Lucas Torres ha dit…
Una estrada molt interessant i entretinguda. Es molt curiós que hagis relacionat les series famoses de Netflix amb la mitologia. Hi que dir que hi ha moltes semblances.
Luz Miranda ha dit…
És una molt bona entrada, perquè es interesant com compara les series de Netflix amb els deus de la mitologia Grega. aíxins ens pot ajudar a entendre una mica millor el tema.
Irene Altés ha dit…
M'ha encantat la teva entrada, és molt original i divertida. Pensant-hi, he trobat una altra semblança, com la família dels Déus de l'olimp amb la família de "The Bridgerton", amb drames amorosos, vocacionals, safareigs, festes i molt drama per mig.
Sara Torres Pedret ha dit…
Una entrada molt interessant! M'ha agradat com has relacionat series de l'actualitat amb els mites i crec que realment estan ben escollides, ja que concorden molt amb cada personatge i els seus actes.
kawtar el mouden ha dit…
Una entrada bastant bona! M'ha agradat molt i és molt interessant. També molt entretinguda i la informació que aportes s'entén molt bé. M'ha agradat molt que hagis relacionat alguns déus clàssics amb coses que tenim a l'actualitat, les series de Netflix,
Maria Vasileva ha dit…
M'agrada molt la teva entrada. Mai havia sentit la relació dels déus grecs amb sèries de Netflix i la veritat m'ha sorprès molt. Mai hagués fet aquestes relacions però tenen molt de sentit. Aquí es veu un altre cop també el gran impacte que van tenir i com els podem relacionar amb casi bé tot avui en dia. Bona feina.
Bassma Boukilou ha dit…
Bona entrada! Mai havia pensat i m'ha sorprès que deus grecs poguin tenir algun tipus de "relació" amb sèries de Netflix. Els apartats que has explicat estan molt ben explicats i podem veure que els temes de l'antiguitat avui en dia segueixen tenint algun tipus de relació.
MANAL BOUKILOU ha dit…
És molt interessant com relaciones els déus amb les sèries de Netflix, i veient-ho bé hi han moltes semblances. És una bona manera per entendre i descriure millor cada déu de la mitologia.
Bona entrada!
Laura Font ha dit…
Entrada molt entretinguda, interessant i curiosa. La mitologia ón unes històries que servien moltes vegades per entretenir a la població d'aquelles hores. Avui en dia aquest entreteniment ens ho donen les sèries, i com ve està molt ben demostrar en aquesta entrada poden arribar a tractar temes semblants i interessants. De fet en el cine sempre ho solen haver referències en la mitologia.

Yvonne.A.Frimpong ha dit…
Una forma entretinguda de veure els deus grecs
Edurne Ruiz ha dit…
Un molt bon tema per parlar, a part és molt interessant que es puguin relacionar les maneres de comportar-se amb unes sèries d'ara. Crec que després de veure aquesta entrada, em començaré a fixar més en les sèries que miro i si em recorden a algun déu o deessa. Has explicat molt bé les característiques per les quals estan relacionats amb les sèries.
Angie Soto ha dit…
Un tema molt interessant per parlar, penso que relacionar mitologia amb temes actuals crida molt l'atenció, lo qual et dona més ganes d'aprendre respecte aquell tema. M'ha entretingut molt i m'han agradat les series que has relacionat amb els deus, opino que són molt indicades.
Gina Rodrigo ha dit…
Bona entrada! M'agrada que es relacioni el món clàssic amb l'actualitat. I sense cap dubte Zeus seria Sex Education!

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES