11 de febrer del 2019

LA UNIVERSITAT ENS VISITA!

El passat divendres, l’exalumna Cecília Monleón va venir a visitar les alumnes de l’itinerari humanístic per explicar-los el seu pas per la Universitat Autònoma de Barcelona, on estudia el grau de Traducció i Interpretació. La seva experiència ha servit a algunes alumnes per encaminar una mica millor el seu futur. Moltes gràcies, Cecília!



Montse D.

7 comentaris:

Judith Rodríguez ha dit...

Em sembla molt bé que una alumna que ha passat pel centre i que actualment estudia a la universitat vingui a explicar el seu trajecte. A veure si l’any que ve els de l’humanístic tenim la mateixa sort i ens fan una xerrada orientativa com aquesta!

Gabi Núñez Gómez ha dit...

Realment penso que són molt necessàries aquestes visites com la que la Cecília ha dedicat als alumnes de 2n de batxillerat, ja que ho sembli o no, ajuden a l’alumnat a encaminar-se i descobrir les pròximes “batalles” enfront la vida, l'educació i la formació. I, encara que cada experiència sigui un món diferent, el fet de tranquil·litzar a aquelles persones que enfronten a una nova etapa a través d’una trobada amb ex-alumnes, té molt valor.

Bruna Villegas ha dit...

Una visita molt interessant! Estic segura que la Cecília va resultar de molta ajuda per a tots els alumnes d’humanitats, ja que estan gairebé a les portes de la universitat i potser alguns necessitaven una mica d’orientació.

Anònim ha dit...

Per un alumne que té en ment realitzar el Batxillerat humanístic, és una gran notícia saber que es fan xerrades orientatives i s'explica des del punt de vista d'un actual estudiant, i en aquest cas, antic estudiant del centre. Em sembla molt bona idea i espero que es pugui fer durant els propers anys!

Berta Dong Reixach ha dit...

Una idea estupenda portar una noia que ja està a la universitat i que expliqui la seva experiència. Com molt bé a dit el meu company David, esperem que aquesta xerrada es pogui seguir fent el llarg del temps, ja que sempre va bé que algú t'orienti i t'ajudi.

Alba Le Riera ha dit...

Espero que l'any que be se'm presentir tenir l'oportunitat d'escoltar una persona amb experìencia, ja que trobo que és una manera de decidir què voldràs fer en un futur que no ens queda gaire lluny, i que per algunes perones, resulta molt difícil escollir. Estic segura que us ha servit de molt!

Mercè Vila Vlanetí ha dit...

Trobo molt bé, i alhora molt necessari, que aquest tipus de xerrades pels alumnes de l’humanístic, que una persona que també ha estudiat en el mateix centre et vingui i et pugui encaminar, i palpar la seva experiència en tu, torbo que és una activitat molt enriquidora tant per alumnes com per professors. Animo al meu institut a fer-ho.

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts