LA MITOLOGIA EN EL LEAGUE OF LEGENDS

El League of Legends és un videojoc d'estratègia en temps real i d'acció creat per la empresa Riot Games, on actualment conta amb mes de 100 milions de jugadors en línia.
Un videojoc que consisteix en un 5 vs 5. 5 jugadors que tenen com a objectiu destruir la base del equip enemic, i defensar la seva base perquè els altres 5 jugadors enemics no destrueixin la seva base, ja que un cop es destrueixi la base la partida s'ha acabat.

És un videojoc que compta amb moltíssims personatges per jugar on tenen un transfons, ja sigui mitològic o ja pot ser creat per la mateixa empresa.

Però a on vull arribar es que molts dels personatges en concret mes de 140 dels personatges que es troben en el league of legends, estan inspirats en la mitologia grega o com ja explicaré a continuació o altres mitologies.

Abans d'explicar la mitologia dels diferents personatges del videojoc us vull ficar un petit vídeo del league of legends perquè us ajudi a poder comprendre el vídeo joc.


Mitologia al league of legends:

La mitologia en el league of legends o més conegut com el LOL és bastant extensa, ja que podem trobar mitologia grega, mitologia egípcia, mitologia romana...

Per ordre dels personatges del LOL començaré a explicar-vos des de la lletra A.

I només explicaré els personatges de la mitologia grega i romana.

AATROX:

Aatrox és un personatge que està fortament inspirat en Ares de la mitologia grega. Ares té cos de humà i se'l pot reconèixer com a humà, en canvi Aatrox és mes com un home de l'infern, que té ales i banyes al cap, de cos fort i de color vermell simbolitzant el foc.
Per això mateix Aatrox també esta inspirat en belcebú un dimoni amb ales i banyes com Aatrox. 
Molts dels experts del LOL asseguren que Aatrox es un tipus de barreja entre Ares i Belcebú.


ALISTAR:

Alistar està inspirat en un minotaure de la mitologia grega, on es veia un tipus de animal gegant que es podia veure reflectit com a cos de home i cap de bou. 

CASSIOPEIA:

Cassopeia era una dona molt guapa i bella abans de ser transformada en serp per una poderosa màgia negra, que també va fer que petrifiqués amb la mirada a les persones. Imagino que alguns de vosaltres ja us heu adonat que Cassiopeia te la mateixa historia que Medusa. Una noia molt guapa i bella que també va ser convertida en serp i petrificava amb la mirada, igual que Cassiopeia.

HECARIM:

Hecarim està inspirat en el centaure de la mitologia grega, de cintura en a baix era un cavall i de cintura en amunt cos de home. Un poderós guerrer que tenia la habilitat de corre molt ràpid, cosa que un humà no, ja que un humà no té les cames de cavall un animal valent i ràpid.

FIZZ:

Fizz el personatge del mar, esta fet a partir de Tritó. En primer lloc Fizz té el poder del mar que ens pot recordar a Tritó de la mitologia grega, un poderós déu marí fill de Posidó. Fizz té el trident marí que ens recorda al de Tritó, i el poder de que els animals el segueixin on ell vulgui o més ben dit el poder de controlar els animals.


Guillem Vivet
4t ESO

Comentaris

Anònim ha dit…
M'ha agradat que portis la historia grega a un territori que ens toca més degut a l'època en què vivim, m'agradaria saber si aquest joc a part dels personatges, aviam si t'explica alguna cosa sobre la mitologia grega o si les activitats que has de fer tenen alguna cosa a veure amb la mitologia
Anònim ha dit…
També m'agradaria afegir que hi ha altres jocs com Assassin's creed odisey o God of war que també estan ambientats en l'antiga Grècia.
Anònim ha dit…
M'ha agradat molt la teva entrada, ja que trobo molt ben relacionat les mitologies amb l'àmbit de les noves tecnologies/jocs. Sabia que el LOL estaba fet per personatges fantàstics/herois, però no sabia que estava relacionat amb diferents mitologies som has dit a l'entrada.
Salutacions
Anònim ha dit…
Una entrada molt interessant.
Mai he jugat al LOL però m’ha semblat original que els personatges d’aquest joc estiguin inspirats en la mitologia.

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CASES ROMANES

L'ESCULTURA GREGA - ÈPOCA HEL·LENÍSTICA (IV)