HORÒSCOP: EL SIGNE ESCORPÍ

Els escorpins són el signe de l'horòscop d'aquells i aquelles que han nascut entre el 24 d'octubre i el 22 de novembre. Aquest signe, com tots té un mite darrere, provinent de la cultura grega. La constel·lació d'escorpí es troba en la novena constel·lació zodiacal, a l'hemisferi sud. Podem veure la constel·lació als mesos d'hivern, tardor i primavera austral. La forma d'aquesta constel·lació ens recorda clarament a la forma d'un escorpí, és una constel·lació vistosa sobretot per les estrelles principals que la composen, per la brillantor que desprenen.

Constel·lació d'escorpí


   
















El signe escorpí té dos mites;
El primer mite ens diu que el gegant Orió, fill de Posidó i Euríal filla del rei de Creta, era conegut per la seva fortalesa, bellesa i pel seu do de caminar per les aigües. Orió també era conegut pel seu caràcter problemàtic. Un dia el gegant borratxo va intentar violar a Mèrope, filla de Enopió. Aquest al veure el que el gegant havia intentat va fer que li traguessin els ulls i el va desterrar, però Heli, el Sol, el va curar de la seva ceguera.
El gegant amb tota la ràbia que havia acumulat per lo succeït va començar a matar a tot ésser vivent, Gea, la Terra, li va suplicar que es calmes, que fos raonable i penses el que estava fent i deixes de destruir-ho tot. 
Gea al veure que el gegant no li feia cas va enviar matar-lo, va fer que un escorpí el piques i el mates.


El signe escorpí simbolitza una imatge 'atac, secretisme, autosacrifici i de superació. També es vincula amb Plutó, planeta a qui se li atribueixen les forces ocultes de la vida i el renaixement després de la destrucció, connecta la foscor i profund i el curatiu i transformador.
Escorpí és un signe d'aigua, els signes d'aigua són signes que estan molt en contacte amb els sentiments, són emotius, intuïtius i sensibles, això pot fer que les seves emocions puguin desbordar-se en qualsevol moment. Focalitzant-nos en el signe escorpí, té una gran capacitat d'influència en el seu entorn, gràcies al seu magnetisme. Té una intel·ligència crítica i sarcàstica, és un signe amb molta força de voluntat. Aquest signe consta d'un sisè sentit que li fa possible percebre tot el que passa en el seu entorn. És un signe que es caracteritza per la seva capacitat de ressorgir de les cendres, no es rendeix. Acostumen a tenir un caràcter misteriós, desconfiat , intens i apassionat.   

Laura Rovira
1r Batx

Comentaris

Doae Boussatta ha dit…
Com deu ser que algunes persones es sentin d'un determinat signe, l'Horòscop nomes es diferencia depenent dels mesos o esta més relacionat amb les nostres virtuts i gustos?

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES