HERMES

A partir d'aquesta imatge en una brusa he intentat buscar quin deu de l'antiguitat feia referència i tot buscant he trobat que aquestes sabates estaven inspirades en Hermes, el deu missatger de l'Olimp.

Brusa de la imatge

Hermes fill de Zeus i Maia va neixer en una cova de Cil·lene. Era missatger dels déus, déu dels viatgers, del comerç i dels lladres, a més de guia dels morts fins als inferns. Hermes era representat com un jove amb una capa, un caduceu a la mà i un casc i unes sandàlies; els dos objectes alats.
Representació d'Hermes

Vaig posar-me a buscar si realment aquestes sabates existien i no les vaig trobar amb aquesta marca, així que vaig suposar que tant sols era un dibuix en una brusa però el que si que vaig trobar van ser sabates amb aquest disseny però amb una altre marca de sabates, Adidas. Aquestes s'anomenen Adidas Hightops. 



Hermes hightops

En la meva opinió no són gaire del meu, per no dir gens, ara bé respecto tots els gustos. Encara que, trobo interessant que marques d'actualitat es fixin en temes i mitologia del passat per crear nous dissenys.

Meritxell  Masnou 
1r Batx

Comentaris

Unknown ha dit…
és interessant veure com una simple samarreta o unes sabates poden tenir relació amb la mitologia. N'estic segura que si miréssim moltes marques actuals amb atenció també hi trobaríem relació. Bé per acabar el comentari dir que és una entrada molt interessant i que demà mateix aniré a comprar aquestes meravelloses sabates.
Unknown ha dit…
Bé sempre agrada veure aquestes en objectes quotidians relacions amb la mitologia, jo també ho he trobat del tot interessant! Algun dia hauriem d'anar a fer algun cafè per acabar de comentar això si et sembla...I espero que portis les sabates si finalment decideixes comprarte-les
Alba Masnou ha dit…
Doncs ho sento, però a mi m'agraden. Però no m'hagués imaginat mai que anés relacionat amb Hermes. Jo més aviat ho hagués lligat amb Astèrix, hahaha!

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CASES ROMANES

L'ESCULTURA GREGA - ÈPOCA HEL·LENÍSTICA (IV)