8 de juny del 2011

IMMORTALS

És una pel·lícula que s'estrenarà aquest mateix any. L'actor protagonista és en Henry Cavill, conegut per tenir un paper a la sèrie dels "Tudor".



El brutal i sanguinari rei Hiperió i el seu exèrcit, recorren Grècia en busca de l'arc perdut d'Èpir. Amb aquest arc, podrà derrocar tots els déus de l'Olimp i conventir-se en l'ésser més poderós de l'univers.


L'exèrcit del rei Hiperió arrasa tot el que troba al seu davant. Fins que en un poble, Teseu, fill d'un artesà jurar venjar la mort de la seva mare, que va morir per culpa d'aquest exèrcit.

Teseu es reuneix amb l'oracle i veu clar que ell és l'únic que pot aturar aquest exèrcit. Amb la seva ajuda i la d'un petit grup que formen. Lluitaran en una guerra final per la humanitat.


Aquí us deixo el tràiler:




Aina Gràcia
1r Batx

6 comentaris:

Anònim ha dit...

No sabia que aquest any estrenessin un película nova d'èssers mitògics clàssics! Ja la veure, ja. Molt bona idea de posar el trailer m'ha anat molt més bé per entendre la película. Bona entrada!

Anna Solà ha dit...

Ostres! Una altra pel·lícula sobre el món romà... Cada dia n'hi ha més i se'ns acumula la feina. Crec que aquesta sí que serà interessant d'anar a veure al cine! O sinó.. La podem veure l'any que vé a classe.
Quin personatge fa Henry Cavill? Espero que no faci del rei Hiperió i quedi com el dolent...

Anònim ha dit...

Cada dia surten més pel·lícules mitològiques! crec que l'any que be la podriem veure a classe

Anahi ha dit...

Vaja, una pel·lícula nova sobre els romans o relacionat amb la mitologia... és molt curiós que encara es facin pel·lícules d'aquestes. I a sobre, el mateix actor d'un altre serie de romans...
Bona entrada!!

Adrià ha dit...

Té pinta de ser una pel·lícula molt ben feta i crec que es mereix ser vista a classe.

Bona entrada!

elsa camins ha dit...

No sabia que sortira una pel·licula mitologica nova. Amb el trail·ler he pogut veure una mica de que va i encara m'ha agradat més. Gracies per posar el tril·ler va molt be per saber de que va.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts