26 de març de 2012

MITÓPOLIS

Avui parlarem d'una web especial, Mitópolis (cliqueu la paraula per anar al web).

Es tracta d'una web interactiva online que té molt a veure amb la nostra matèria, aquesta n'és la portada:


En aquesta pàgina, depenent dels personatges que cliqueu, podeu anar a Mites grecs, monstres i criatures llegendàries, déus, personatges... entre d'altres. Anem a obrir, per exemple, Criatures llegendàries (clicant a Pegàs). Se'ns obre un menú bastant complet:Els cartells ens ofereixen anar a la mitópolis sud (on trobarem informació de Muses, Titans o altres déus) o d'anar als jocs, on trobarem un variat menú de jocs relacionats amb les clàssiques.


D'aquests jocs, jo us aconsellaria el de les ales d'Ícar o el del Velló d'Or (que va de preguntes).Apa, ja tenim entreteniment per les vacances, i a sobre aprenent coses!!

Anahí Domínguez

2n batx

5 comentaris:

Martí Guallar Comas ha dit...

Gran troballa! Ho trobo molt interessant i ben pensat, la pàgina té un disseny molt atractiu! És un bon planning per les vacances: divertir-se mentre s'aprèn de cultura clàssica.

Juhy Javier Dominguez ha dit...

Aquesta web és molt interessant perquè té molt contingut relacionat amb personatges histórics i les seves llegendes, gràcies a aquesta web podem aprendre molt sobre història i fets passats d'una manera divertida.
molt bona entrada :)

Yasmina Ketami ha dit...

Molt interactiu aixó! S'apren molt amb aquesta web, juntament amb les imatges es molt interesant i injeniós!
Bona entrada.

Anna Solà ha dit...

He entrat a la web i l'he visitat. Tot i que sembla una web una mica infantil, amb tots els dibuixos i els jocs, és una web molt educativa per tothom, ja que hi ha informació que nosaltres no coneixem. A més, els jocs, també són molt divertits.

Bona entrada Anahí!

Laia Fernández ha dit...

Quina web tan interessant! Se'n poden apendre moltes coses. bona entrada:)!