ELS LUDI SAGUNTINI A SAGUNT (VALÈNCIA)

La ciutat de Sagunt (València) durant aquesta setmana ha estat visitada per uns 12000 alumnes que participaren als Ludi Saguntini del 2011. Aquests Ludi Saguntini consisteixen en què els alumnes s'animin a participar a diversos tallers del món i clàssic diverses representacions teatrals. En aquests tallers es vol ensenyar els alumnes quines eren les tradicions romanes com ara els mosaics, i els cosmètics. 

Ciutat de Segunt (València)

Durant aquesta setmana que se celebra els Ludis Saguntina molts racons de la ciutats com la Plaça Major i la Plaça Cronista Chabret estaran en un ambient grecoromà. 

Els alumnes que visitaren en els próxims dia la ciutat la majoria eren de la Comunitat Valenciana, però també s'han presentant centres d'altres parts d'Espanya com ara Múrcia, Andalusia, Conca, i País Basc. Aquestes jornades organitzades en aquest poble valencià Sagunt, finalitzaran el 15 d'abril.



Alumnes als Ludi Saguntini de Sagunt


En aquests nou Ludi Saguntini han organitzat un taller de ceràmica pels alumnes de la ciutat francesa de Millau, ciutat que està agermanada amb aquesta ciutat valenciana, Sagunt.

A continuació us posaré un vídeo perquè pugueu veure com són habitualment aquest tipus de jornades i què fan els alumnes. Estaria bé participar-hi algun any:






Alumnes de l'IES Matilde Salvador als Ludi Saguntini 2011

Judith Vázquez
1r Batx

Comentaris

Adrià ha dit…
Crec que seria força interessant assistir-hi el proper cop que es celebri aquest acte, ja que seria una sortida diferent a la que fem cada any a Tarragona (o gairevé cada any).
abigail ha dit…
Bona entrada Judith!
jo crec que està força bé fer-ne això. Ja que així coneixem més coses sobre aquest romans. Crec que es molt útil!
Mireia Cutura ha dit…
Trobo que és una molt bona manera per apropar-nos els clàssics als alumnes. Perquè d'aquesta manera aprenem també com feien les coses vivint-les nosaltres mateixos!
Bona feina Judith!

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CASES ROMANES

L'ESCULTURA GREGA - ÈPOCA HEL·LENÍSTICA (IV)