29 d’abril del 2011

HOMENATGE AL MÓN ROMÀ AL X ANIVERSARI DE CARTAGENA PORT DE CULTURES

El conseller de Turisme de Cartagena i la gerent de Port de Cultures van presentar les activitats que tenen previstes per tal de fer un homenatge al món romà.



Teatre Romà de Cartagena


El 22 de març a les 10:30 concretament a la sala de Premsa del Palau Consistorial es va fer un petit homentage a la Roma antiga en el X Aniversari de Cartagena Port de Cultures. 

Aquest petit homenatge es durà a terme a través de tallers, reunions, exposicions i jornada de portes obertes. Es durà a terme durant el mes d'abril i es farà en llocs emblemàtics de la ciutat de Cartagena, com el Teatre Romà de Cartagena.


Logo Cartagena Port de Cultures


A continuació us deixaré amb un vídeo promocional de Cartagena Port de Cultures:





Judith Vázquez
1r Batx

9 comentaris:

Anònim ha dit...

Trobo molt interessant que és fes un homenatge a Roma obrint així les portes del teatre Romà de Cartagena, i fer-lño així més interessant i apte pels més petits, obrint així tallers, exposicions i reunions.

Cristian Martinez ha dit...

Es molt interessant, quina bona idea fer un homeneatge. Bona entrada!

Anahi ha dit...

Quina entrada més interessant... trobo molt bé que es faci un homenatge així. Visca Cartagena!

abigail ha dit...

Hola :)
bona noticia, trobo que està bé, fer aqest homenatge, per tal de recordar el món romà que constantment ens envolta.

Aina ha dit...

Estaria molt bé que poguessim anar, trobo que deu ser molt interessant estar en aquests llocs per aprendre més coses sobre la vida romana. Bona entrada Judit!

Mireia Cutura ha dit...

És molt interessant que es facin homenatges al món romà, perquè són els que ens han deixat un llegat molt important, ja sigfui per la part de la construcció, tradicions o cultura en general.
Bona entrada!

Pol ha dit...

és interessant que facin un homenatge aixi. Aixi ens enrecordem del passat i de com construien les coses... Algun dia m'agradaria anar a veure algun teatre Romà i Grec. Bona entrada Judith.

max ha dit...

molt interesant, em sembla molt maco que facin un homenatge i sobretot que busquin la manera d'apropar-ho als més joves!

Unknown ha dit...

Sempre m'ha fet il·lusió visitar Cartagena per la seva història i tal...aviam si hi vaig!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts