2 de desembre del 2009

RECURSOS CLÀSSICS: PALLADIUM



La pàgina d’interès clàssic que jo he escollit és Palladium, i és una pàgina web de l’Estat, del Govern d’Espanya (Ministeri d’educcació). En aquesta pàgina web podem trobar tot tipus d’informació relacionada amb la cultura clàssica i amb les llengües clàssiques.


Utilitzar aquesta pàgina web és molt fàcil, té un llarg menú en el qual hi ha diversos temes (sempre clàssics!), per exemple hi ha activitats i exercicis interactius, jocs interactius, informació sobre les matèries de llatí i grec, etc.




M’ha semblat una pàgina bastant interessant tot i que n’he vist d’altres que, en estar estructurades d’una altra manera, fan que tinguis més ganes de visitar-les. Tot i així penso que està molt bé que l’Estat hagi creat una pàgina com aquesta.


Un exercici, per exemple, seria aquest, que consisteix en traduir el text del llatí al castellà.


M'agradaria que la visitéssiu i diguéssiu què us sembla!


Mireia Vidal

1r batx

12 comentaris:

majka. ha dit...

Gràcies, Mireia, per anar investigant pel blog. Espero que t'hagi servit la teva recerca i als altres també. Ara només cal que hagueu de fer un treball no aneu de cap al google-wikipedia, sinó que poc a poc aneu coneixent pàgines fiables amb informació de qualitat.

Molt, bé!

Jony ha dit...

M'agrada molt aquesta web, he passejat una mica sobre aquesta i la veritat és molt pràctica ja que explica la mitologia, temes clàssics, etc..voldria destacar un joc que m'ha agradat força: "El viaje de Odiseo y Eneas.
en aquest joc et converteixes en Ulises i estas en el viatge desde Troya fins a Ítaca on durant la dura travesia haurás de respondre a les questions que et demanes, com per exemple .Digues el nom del fill d'Ulises, coses per aquest estil? a més ens expliquen la història pas per pas d'aquest viatge d'Uliseu amb totes les seves herocitats.

Andrea Padilla ha dit...

Molt bé Mireia, gràcies a tu hem descobert una pàgina del Ministeri d'Educació que sembla ser que es preocupa per les clàssiques, i les acosta a tothom. A més crec que està bé apropar les clàssiques amb jocs,perquè encara que no ens adonem també aprenem coses encara que no ens adonem.

abigail ha dit...

Mireiaa :)

que bé està aquesta pág, veig que és preocupen per les clàssiques!
i la gent no s'anadona que aquesta llengua ens envolta!

Elena ha dit...

Molt bona la pàgina del Ministeri d'educació. Hi ha diversos temes clàssics i crec que amb els exercicis que hi ha, les activitats i jocs fan una pàgina més entretinguda. Hi ha bastant informació del llatí i del grec.
Gràciies Mireia

Judith ha dit...

Hola

Mireia és una pàgina molt interessant on podem trobar coses referents a les clàssiques, aquesta es una pagina més on podem fer moltes consultes.

Aina ha dit...

És molt interessant la pagina web. Crec que ens servirà per fer activitats aquí a classe. Bona feina Mireia!

Ave!

Nil ha dit...

Molt bé Mireia!
Algun cop ja he visitat aquesta pàgina i està molt bé i com tu dius tè molts apartats.
AdéU!!!!

Elena ha dit...

Aquesta pàgina és veu de bon us, algun dia per fer algun treball, el podriem visitar.
Esta molt be que el govern d' Espanya hagi fet una pàgina com aquesta de cultura clàssica.

claudia ha dit...

Està molt bé aquesta pàgina, algun cop la visitare que es veu interesant. En penssat molt bé els del govern de fer una pàgina web clàssica.

Mireia Cutura ha dit...

Bona trobada Mireia!
Trobo molt interessant, tal com diuen els atres classiqueros, que el Ministeri d'Educació del Govern d'Espanya fagi una web de cultura i llengua clàssica, ja que d'aquesta manera fan que la gent els interessin més aquests temes.

Laia ha dit...

M'he estat mirant la pàgina i aqui podem trobar-hi moltes coses interessants, aviam si així deixem d'utilitzar tan la wikipèdia i tot això jeje.
Per cert he intentat de traduir el text, i ho he trobat bastan difícil per no dir pràcticament impossible.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts