LINKS D'INTERÈS CLÀSSIC

Hola, clàssics!

Us proposem una activitat que podeu fer sols o en parella. Pensem que us ajudarà a anar coneixent no només el vostre blog i els recursos que us ofereix, sinó també el món de les clàssiques per internet.

Preneu-vos el temps que necessiteu i procureu treure el màxim profit de l'activitat, us ajudarà!

Aneu a la secció de links clàssics del menú del blog i cliqueu la pàgina que més us cridi l'atenció (ja sigui perquè heu de fer un treball i allà hi ha molta informació, perquè us agrada com està dissenyada, perquè us ajuda a aclarir idees sobre la selectivitat, etc.) Un cop allà remeneu tot el pugueu i feu una nova entrada explicant què hi podem trobar i com ens pot ajudar (també podeu escriure tot allò que us sembli necessari o la vostra opinió).

D'aquesta manera vosaltres coneixereu com navegar i donareu un cop de mà als vostres companys, estalviant-los feina i donant-los referències.

Com a activitat complementària podeu incloure alguna pàgina més que se'ns hagi escapat i, evidentment, l'inclourem a la nostra llista de recursos.

Apa, doncs, us deixem navegant...


PD: les entrades noves referents a aquest tema, les etiquetarem amb el nom de links clàssics.

Comentaris

Elena ha dit…
Hola Majka!
Segons el meu punt de vista, he estat remenant el menú del blog i el que més m’ha cridat l’atenció, ha sigut l’apartat de món romà. És un dels apartats on hi ha més informació i possiblement m’hagi cridat per això, perquè podem trobar tot tipus de coses, des de la història d’aquest món romà, els seus orígens i el que caracteritzava aquest món (l’Art, etc). A més, a part d’això, també podem trobar treballs fets pels alumnes, com els que vam fer l’any passat nosaltres, llatinismes per a conèixer més les paraules en llatí i fins i tot còmics per passar bones estones. Tot i això, també és un apartat molt complert perquè hi ha llibres de consulta per si tenim algun dubte sobre qualsevol cosa.

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES