18 de juny del 2012

EL MINOTAURE

Nosaltres hem estat buscant informació sobre el mitològic Minotaure. Aquest va ser un monstre en la mitologia. Habitava en el laberint del rei Minos a Creta. Era molt perillós, ja que cada dia havia de menjar-se una persona per no passar gana. Ell tenia necessitats de bèstia i això provocava que tingués ganes de menjar-se tota la població. 


El fill del rei Minos va morir a Atenes. El rei Minos va castigar el poble a causa del disgust per la mort del seu fill. Va obligar-los a ser ells els que es lliuressin al Minotaure per ser devorats per aquest. Un dia Teseu va entrar al laberint amb la intenció de poder salvar Atenes, ja que era la seva ciutat. Amb l'espasa i el fil que Ariadna li havia donat, va conseguir el valor per entrar al laberint i desprès de matar el Minotaure amb l'espasa, poder sortir amb el fil. Així va salvar tota la població. 


Hem pogut trobar la seva història, el seu orígen, la seva manera d'actuar i com va morir. A través d'això vam poder fer un power point amb aquesta informació. A classe hem representat aquest monstre de la mitologia manualment usant les seves qualitats que el diferencien dels altres. 





En aquesta foto està representat el Minotaure amb un globus que és la cara, amb llana que representa la quantitat de pèl que té, i a dalt amb cartró podem veure representades les banyes del Minotaure.




En aquesta foto podem veure el Minotaure representat artísticament a través d'un dibuix a mà alçada sobre una cartolina de color blanc.


A continuació podeu veure els resultats del nostre treball sobre el Minotaure:



A part d'això, hem volgut ampliar la informació amb un vídeo que parla del laberint on habitava el               Minotaure:




Mathias Gallardo
Rosa Galán
2n ESO

6 comentaris:

Enric Farrés ha dit...

Molt bona entrada nois us u heu treballat molt! felicitats!!!!
trobo que el powerpoint està molt bé perquè us resumeix amb coherència la informació que heu posat.

molt bona feina!!! :D

Júlia Gasull ha dit...

M'ha agradat molt l'entrada i sobretot el powerpoint. Està tot molt currat. Felicitats =)

Martina Puigdomènech ha dit...

Moltes felicitats pel vostre treball! Està molt ben fet i molt complet, tot i això, adjunto més informació sobre el Minotaure:)
http://ca.wikipedia.org/wiki/Minotaure

Mireia Pujol ha dit...

Feeelicitats als dos! quina ilu ser els primers jajajaja... m'agrada, pero tinc un dubte;
el minotaure com va arribar al laberint? Hi va néixer allà o s'hi va establir més endavent?

Gracies:)

Víctor Almazán ha dit...

Aquest treball està molt elaborat, ja coneixia el minotaure però gràcies aquest treball he pogut saber més coses sobre el monstre. Us he de felicitar per aquest gran treball!!!!

Pol Relloso ha dit...

Felicitats per aquest treball!!! és molt complet , gràcies a la vostre presentació en power-point he aprés més coses sobre el minotaure.
Gràcies per la vostre aportació!!!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts