8 d’octubre del 2010

ASTÈRIX I OBÈLIX EN ELS JOCS OLÍMPICS

El passat diumenge mentre berenava i feia "zaping", vaig veure que a tele5 feien la pel·lícula "Astèrix i Obèlix en los Juegos Olímpicos". No la vaig poder veure, perquè com tots sabeu, a 2n de batxillerat entre els deures, els exàmens i el treball de recerca, doncs la veritat, un no té massa temps lliure. Però vaig pensar en penjar l'entrada en el bloc, explicant l'argument de la pel·lícula i algun detall que em sorprengués.

Argument
En el petit poble dels irreductibles gals no tant sols es persegueixen els romans i els jabalís, sinó que també es persegueix l’amor... Alafòlix, jove guerrer està enamorat de la princesa grega Irina. Aquest, decideix desafiar a Brutus, el cruel fill de Cèsar el qual també competeix per Irina.

Així Astèrix, Obèlix i Alafòlix, amb la poció màgica de Panoramix, competeixen i passen totes les proves donant-li una bona lliçó a Cèsar.
Però quan arriben a l’estadi tot es complica, ja que el reglament prohibeix qualsevol tipus de poció. Així que els herois hauran de competir sense l’ajuda de cap poció. Però sobretot s’hauran d’enfrontar a Brutus, el qual té totes les possibilitats de guanyar els Jocs Olímpics, Irina i el tro del seu pare. La intel•ligència d’Astèrix, la força d’Obèlix i la intuïció de Idèfix no seran suficients per fer que Alafòlix guanyi...


Una de les coses que em va sobtar, és que a la pel·lícula apareix el Michael Shumacher, participant en una de les carreres de cavalls, i tal i com quan es va fer la pel·lícula, la seva equipació és vermella, com ferrari.


Aquí us deixo el tràiler de la pel·lícula, i res si l'heu vist, doncs comenteu que us ha semblat!



Mireia Vidal
2n batx

20 comentaris:

Yasmina Ketami ha dit...

Quin clàssic! Aquesta pel.licúla sempre m'ha agradat. i la intervenció de Shumacher es molt bona.
Gràcies Mireia :)

Anahi ha dit...

oh, jo la viola veure l'altre dia però tampoc vaig poder perquè vaig estar ocupada...
La veritat es que aquesta pel.licula volia veure-la feia temps, però quan telecinco deia que la possava, en realitat no ho feia, quina ràbia...
Fins hi tot en una pel.lícula d'uns herois de cómic hi surten els romans jaja
M'ha agradat molt, mireia¡¡¡

abigail ha dit...

Abi: bona entrada, tot i que especialment mai m'han agradat, sincerament .

Aina: Jo la vaig veure l'altre dia que la van tornar a fer al FDF, però a la poca estona hem vaig quedar dormida.

Aina i Abi

Artur Bossy ha dit...

Aquesta películ·la és molt divertida i molt maca. Ja l'he vista dos o tres cops i és molt divertida. L'argument està molt bé i els actors ho fan molt bé!

Molt xula aquesta pel·lícula! Gràcies Mireia! ;)

Judith ha dit...

Aquesta pel·lícula és molt divertida està molt bé sino recordo malament la vaig veure ja fa temps i aquest diumenge vaig veure un tros i precisament també quan feia "zaping"

Meri ha dit...

Jo tambè la vaig vuere enunciada a tele5, però al final no la vaig poder veure!
Penso que es una bona idea recordar els costums, l'entor en que es movien els romans etc amb uns personantges de còmic. Desprès de vuere el trailer tinc ganes de vuere-la, els decorats estan molt ben buscats i els personantges ho fan molt bé!
L'aportació en la que dius que surt el Michael Shumacher a la pel·licula, m'ha encantat ja que era el meu pilot de F1 preferit.

Anònim ha dit...

jo ta,bé la vaig veure anunciada per tele 5
vaig tenir la mala sort de veure'n el final no em vaig enterar de res!
peró tobo que és una bona idea de veure el món romà representat d'una manera cómica i divertida !!

Unknown ha dit...

Jo recordo que l'any que va sortir jo estava de vacances a París, no sé si vaig veure-la, però recordo especialment que és molt encertat l'actor Gerard Dépardieu en el paper d'Obèlix.
Pel tràiler, sembla una pel·lícula divertidíssima.

Mireia Cutura ha dit...

Jo si que la vaig veure, i abans ja la havia vist al cinema. És una pel·lícula que em va agradar molt, i és molt divertida. Tal com ha dit la Mireia a l'entrada, hi surt en Michael Shumacher, això és una de les coses que am va agradar, perquè fins i tot para per canviar rodes, i alimentar els caballs, tal com fan a la Fórmula 1.
En resum m'ho vaig passar molt bé mirant-la!

Laura ha dit...

Crec que aquesta pel·lícula ja la vaig veure fa temps, però està molt bé i em va seemblar molt divertida i es una altre manera de veure fets o coses de com era la vida en aquella època.

Nadine ha dit...

No vaig poder veure la pel·lícula i em vaig quedar amb les ganes :) Crec que fan molt bé fent aquestes pel·licules, perque recorden el que feien fa molts d'anys, i de forma molt divertida.

Anna Solà ha dit...

Jaja, el que és millor d'aquesta pel·lícula son els detalls, sens dubte! M'agradaria poder veure-la un altre cop, ja que la vaig veure fa temps.

Míriam ha dit...

Trobo que aquesta pel·lícula està molt bé en molts sentits, però el més important és que amb la decoració de cada personatge o amb els paisatges que veiem, ens donem compte de com era tot en aquella època!

Maria Rodriguez ha dit...

M'agrada molt veure de tant en tant aquestes pel·lícules perquè et poses a pensar que si realment els romans eren així.
Està molt bé recordar a alguns personatjes importants del nostre passat, i possar-los en llocs com ara les pel·lícules on tothom les veu i així poder-los conèixer.

fran ha dit...

aquestes pel.licules m'encanten, son molt divertides i a més a més pots aprendre coses dels romans i la galia

Andrea Padilla ha dit...

És curiós com es poden arribar a relacionar, un pilot de F1 amb una pel·lícula d'inspiració clàssica. Així es demostra com les clàssiques cada cop van més lluny :)

Àngel Marcos ha dit...

Ésta molt bé aquesta pel·licula vaig veure part d'ella i la vaig troba molt divertida. Crec que estan molt bé aquestes pel·licules perquè també aprens coses.

Juhy Javier Dominguez ha dit...

Ara que em llegeixo aquesta publicació recordo que aquest pel·lícula la vaig veure ja fa dues setmanes o així, que l'anunciaven per Tele5 (si recordo bé.). A més mira que bé, un pilot de F1 apareix en una pel·lícula que està ambientada en la época dels romans, que d'aixó ja fa molt de temps.

Àngel Enrich ha dit...

Jo si que la vaig poder veure i és bastant divertida, la recomano a qualsevol que hagi llegit els còmics d'astèrix i obèlix ja que al coneixer els personatjes la disfrutarà més

Alba M. ha dit...

Un bon clàssic com Atèrix i Obèlix per portar-nos cap al món clàssic, això si que m'agrada! Em sembla que hauré de tornar a veure alguna d'aquestes pel·lícules, ja que des de ja fa uns quants anys qu eno en miro cap:)

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts