11 de maig del 2011

LES EUGUES MENJADORES D'HOMES VIII

La vuitena prova que Heracles va haver de dur a terme per poder ser perdonat per matar als seus fills, va ser a Tràcia, contra unes eugues menjadores d'homes (sí, heu llegit bé, les eugues menjaven homes!).


El rei Diòmedes tenia als seus estables unes eugues menjadores de persones. La gent que li era molesta o els hostes que li arribaven despertaven als estables, on les eugues se'ls menjaven.


Bust del rei Diòmedes
Heracles va anar cap a Tràcia, d'on era el rei, disposat a evitar més d'aquestes morts. Aquest cop, se li va permetre anar acompanyat, i amb els pocs homes que va poder portar va guanyar a l'excèrcit del rei Diòmedes.


Mosaic


Després d'aquesta petita victòria, Hèrcules va anar a buscar Diòmedes i el va llençar dins de l'estable. Les eugues, sense pensar-s'ho dues vegades, van devorar-lo.


Heracles
va agafar a les eugues, que s'havien tornat manses, i les va lligar a un carro que els va portar de nou a Micenes.


Anahí Domínguez

1r batx

4 comentaris:

Cristian Martinez ha dit...

No m'agradaria trobar-me un cavall com aquests. Esta molt ben escrita aquesta historia d'Heracles, que va salvar a les persones que Diomedes volia donar als seus cavalls.
Bona entrada!

Brian Vásquez ha dit...

fa una mica de por, no se perque l'historia sempre a de ser tant...
terrorifica amb gent morta i coses aixi.

Unknown ha dit...

Molt ben escrita l'història d'Heracles! Felicitats!

abigail ha dit...

Asi? no en sabia pas que les eugues menjaven homes..tot i així es molt dificil de creure, segurament forma part de la mitologia.

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts