14 de maig del 2011

NOU ÀLBUM DE LA KYLIE MINOGUE : APHRODITE


Portada i contraportada del nou àlbum, Aphrodite

Kylie Minogue, com tots ja deveu saber, es una cantant australiana de música pop i, apart d'això, és compositora i actriu. considerada, per molts com la succesora de Madonna des de que es va consolidar a nivell mundial després del impactant èxit Fever ( 2001)

Com segur, n'haureu sentit a parlar o haureu vist pel telenotícies, Kylie Minogue ha estrenat el seu onzè CD , Aphrodite.El va estrenar el 2010.

Segur que haureu sentit algunes de les cançons que conté ,com per exemple: "All the Lovers", "Get Outta My Way"... entre d'altres. Aquest àlbum, principalment, està inspirat en la mitologia grega i Venus.

Kylie va començar la gira el 19 de febrer del 2011 en Herning, Dinamarca, seguint les seguents dates per Europa, Asia, Nordamèrica y Australia. A cada lloc, és coneguda per un nom diferent. A Europa és conegut com Aphrodite: Les Folies Tour 2011 i a Àsia i Nordamèrica com Aphrodite Live 2011.



Kylie Minogue interpretant " All the Lovers"



La cultura clàssica i mitologia,va ser el tema principal del concert, des dels accesoris , fins a la seva estructura. Afrodita és la representació de tos els actes, començant des del seu naixement des del mar, sobre una petxina.




Estructura principal de l'escenari, inspirat en el Partenó



Aquí us deixo dues de les cançons del nou CD i un preview del "Les Folies Tour 2011".
















Ester Martín
1r Batx


3 comentaris:

Unknown ha dit...

Sembla mentida que els classics arribin fins i tot a aquests extrems! Bona entrada, sobretot d'una cantant com la Minogue.

abigail ha dit...

Sembla increible, tot i així cada cop els artistes fan referència als clàssics, tal i com també ho va fer Miguel Bosé amb el titul del seu disc.
Tot i així crec que la cantant reprenta molt bé la imatge d'Afrodita.

Anahi ha dit...

Ah, si! No coneixia la cantant, però la vaig veure per televisió fa bastant temps vestida d'Afrodita...
Aprofitant que recentment han fet l'entrada sobre narcís, et diré que aquesta dona em sembla una mica narcicisista ;)
Bona entrada!

ELS CONCURSANTS D'OT 2023 SI FOSSIN DÉUS DE L'OLIMP

El passat 19 de febrer va ser la final de la dotzena edició d'Operación Triunfo. Des de finals de novembre, per les xarxes socials, nomé...

Popular Posts