6 de maig del 2011

MAGNA CELEBRATIO

Aquesta festa romana es celebra l'última setmana d'abril i durant 3 dies el Museu de Badalona organitza aquesta festa. El festival combina les visites als diferents espais arqueològics de Baetulo, la possibilitat de degustar un menú romà per els restaurants de la ciutat, la recreació d'oficis i escenes representats per grups de reconstrucció històrica i la divulgació de la vida quotidiana per especialistes en el món romà.




Aquí us poso la programació de les activitats que es van realitzar.

Sandra
4t ESO

6 comentaris:

abigail ha dit...

Hola :)

Trobo molt bé fer aquest tallers, ja que en el video es pot veure com els nens poden aprendre més sobre l'época romana.

Mireia Cutura ha dit...

Més i més coses sobre els romans i els grecs a l'actualitat, m'agrada!
Com totes les activitats que fan a altres poblacions per ajudar a conèixer més aquest món que segur que encara hi ha moltes coses que en desconeixem, està molt ben pensada!

Aina ha dit...

Estaria molt bé que poguessim fer una excursió per aprendre més coses sobre els romans i la seva vida quotidiana. Bona feina!

naual.T ha dit...

Resulta bastant aprofitable i ens ajuda a situar-nos d'una manera més cula en aquella época, sobretot per la gent especialtizata en aquest temes. molt interessant i sobretot divertit!

Artur Bossy ha dit...

La cultura romana no s'oblida mai! A mesura que va passant el temps seguim veient nous actes i celebracions relacionades amb la cultura romana. Esperem que segueixi i poguem gaudir de moltes més exposicions romanes que ens ajudin a entendre millor la seva cultura i la seva forma de viure. Bona entrada!

Anònim ha dit...

Trobo molt interessant aquesta activitat ja que és una manera diferent d'aprendre, i fins i tot a vegades fent-ho així es poden aprendre més coses que no pas si ho fas a classe prenent apunts. És una activitat molt positiva per a la gent.

TÀRRACO

Tots coneixem la ciutat de Tarragona, però pocs saben el seu origen i la gran importància que va tenir en l'època clàssica... En aquella...

Popular Posts