28 d’agost del 2010

CENTURIÓ

El 20 d'Agost s'ha estrenat la pel·lícula "Centurión" de Neil Marshall, una apassionant pel·lícula ambientada a la Britània de l'any 117. Quint, l'únic supervivent d'un salvatge atac, s'uneix a la legio nona del general Virili en el seu viatge cap al nord per aniquilar a les temibles tribus conegudes com els pictes.


Després d'un atac per sorpresa, Virili és fet presoner i Quint haurà de lluitar per sobreviure darrere les línies amagades amb un reduït grup de soldats en una carrera per salvar el seu general, evitar la captura i burlar la mort.



Jonatan Martínez
1r Batx

9 comentaris:

Montse ha dit...

No he llegit bones crítiques d'aquesta pel·lícula, però es pot veure per tenir la nostra pròpia opinió.
Gràcies Jony!

Andrea Padilla ha dit...

No havia sentit a parlar d'aquesta pel·lícula, havera si tenim una mica de temps lliure i la puc veure. Sembla interessant :)

Laura ha dit...

Jo ja havia sentit parlar d'aquesta pel·lícula i crec que és bastant interessant perque ens pot ensenyar coses de l'hitòria, la vida i les guerres dels romans. es pero poder anar algun dia a veure-la.

Sergio ha dit...

El Victor Gay m'ha parlat molt b� d'ella, havera si la puc veure i amb sort comprartir la seva opini� ja que sembla bastant interessant.

-Sergio

Aina ha dit...

Segons m'han dit, aquesta pel·lícula no està molt bé, ja que diuen que s'inventen diverses coses sobre els romans. Crec que només és una pel·lícula d'acció. Bona feinaa Jony!

Elena ha dit...

Em sona d'haver escoltat aquesta pel·lícula, tot i que no l'he vist. El trailer no està malament i sembla interessant. S'haurà de veure!!

Mireia Cutura ha dit...

Després d'haver vist el tràiler em venen ganes de veure-la! A més sembla bastant interessant!
Montse a veure quin dia fem sessió de cinema !!

arnau aguilera ha dit...

m'agrada el trailer de la pel·licula centurio perque encara que ja la agi vista es una pel·licula que em va agradar molt

abigail ha dit...

sembla molt bona aquesta pel·lícula, estaria bé veurela..

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts