23 d’abril del 2010

BAUCIS I FILEMÓ

Els alumnes de 4t hem volgut interpretar el mite de Baucis i Filemó. Primer el vàrem llegir i després l'hem dramatitzat. El text original el vàrem agafar de Les Metamorfosis d'Ovidi.
Ens hem repartit els personatges que s'havien d'interpretar, mentre la resta de companys de la classe preparaven decorats, vestuari, atrezzo. Finalment un altre grup d'alumnes ha editat tot el que vàrem enregistrar, amb preses falses incloses.

És una història d'amor que us volem oferir per Sant Jordi. Esperem que us agradi la nostra interpretació!

13 comentaris:

Andrea Padilla ha dit...

Nois i noies! heu fet una gran interpretació del mite. A més serveix perquè tots els que no coneixiem el mite el poguem conèixer.A més segur que us ho vau passar genial grabant :)

Molt bona feina

Jony ha dit...

Felicitats!

Us ha sortit molt bé la interpretació d'aquest mite.
La veritat es que no el coneixia molt però l'heu explicat i representat molt bé.
Segur que us ho heu passat molt bé fent-lo

Bona feina!

Aina ha dit...

Està molt bé el video us felicito! Quina pena que quan esteu a la vil·la romana no es senti gaire bé.

Ave!

Mireia Cutura ha dit...

La veritat és que vam passar bones estones preparant la nostra pel·lícula!
El que té grabar una escena al carrer, és aquest problema que diu l'Aina, que de vegades no se sent gaire bé !
Jo quan per primer cop vam llegir el mite no el coneixia, ara gràcies a tot aquest temps dedicat a la pel·lícula ja en tinc més coneixement =)

Elena ha dit...

Felicitaats nois! Heu fet un gran treball, està molt bé! Cal dir que us heu esforçat, i es nota! :)

claudia ha dit...

Em va agrdar molt fer auqest video de baucis i filemó, a més a més vam passar un moments molt divertits. Aquest mite ens ensenya a ser comprensius amb les démes persones i no pensar només amb nosaltres mateixos.

Adrià ha dit...

Gravar aquest mite va ser molt divertit, a més també va ser una vona manera d'aprendres un mite.
Algun dia ho hem de repetir

Laia ha dit...

La veritat és que la grabació d'aquest vídeo ha estat molt bé. Crec que és una manera diferent d'apendre, perquè segur que tots nosaltres recordarem aquest mite, i a més a més és una forma entretinguda.

Cal dir que també ens ha portat els seus problemes, i etc però crec que el resultat és molt bo; ens ha quedat molt bé.

Bona idea Montse d'enregistrar aquest mite! :)

Elena ha dit...

Crec que a tot quart ens ha agradat molt fer aquest mite. Ens va costar escollir-lo i després fer una historia per representar-la. Es un mite molt maco que t'ensenya a que as d'ajudar a la gent, ja que en algun moment t'agradria que t'ajudessin a tu, a més mai saps qui pot ser el que t'ajuda, com en aquest cas que els pobres velletes van ajudar als deus. Aquests dos enamorats ja grans no tenien res, pero van referir ajudar a uns forasters que seguir tenint menjan, per els segunts dies. I a més l'únic que van demanar als deus, va ser morir junts.

Gran videoo!

abigail ha dit...

Eii nois!
m'agrada molt aquesta representació! està molt ben representada.

Ousama ha dit...

MOOLTOO BENEE NOIIIIIIIIIIIIIIS!!! molt bona feinaaaaaa!!!! esperem guañar algu per satisefer l'esforç que em dut a terme per fer l'obraaa.
Es una pbraa molt maca en el que mostra la realitat practicament dels humans , és a dir, demostra l'egoisme que tenen els en part i el honrosos que som .

Som els millors!!!!

Mireia Cutura ha dit...

Tots els temes que tracta, ja sigui el de l'amor com el de la generositat dels humans, crec que està ben representat en el mite, ja que s'entén molt bé. A mi em va agradar fer aquest mite en pel·lícula, va ser divertit !

Elii ha dit...

Hem va agradar molt les estones que vam passa gravant aquest video.Ens a servit per apendre un mite nou crec qu aquesta es una molt bona manera de apendre i alhora passarso be!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts