8 de juny del 2009

FINALISTES!!!!

Classiquerus, classiqueres,
canaletus, canaletes,
catalans, catalanes...

La fundació implus ha celebrat el IV premi TIC . Es tracta d'un Premi a la integració curricular de les TIC (Tecnologies d'informació i comunicació) a l'aula i d'entre 700 projectes el nostre està entre els 10 finalistes!!!!
Així, doncs, podeu estar orgullosos, un cop més, de la feina feta aquest any. Espero i desitjo que continueu així i que l'any vinent sigui més fructífer encara!!!!
PD: Ben aviat, tindreu fotos de la baldufeta d'or!!!

6 comentaris:

Michele. ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Andrea Padilla ha dit...

Què guay!!!
Aixo és genial, la veritat és que ens ho mareixem tots hem treballat molt per aquest blog i el nostre esforç comença a tenir els seus fruits!!
Felicitats a tots!!:)

Jony ha dit...

Som els millors!
Felicitats a tots els participants del bloc hem fet d'aquest bloc una eina d'us educatiu que actualment segueix molta gent i estem del 10 primers classificats. Això és el començament d'una etapa plena de premis gràcies al esforç que hi posem tots

Luis Inclán García-Robés ha dit...

L'enhorabona, un altre cop! Espero que, a més de finalistes, arribeu a ser els guanyadors.
Salutacions.

El Fil de les Clàssiques ha dit...

No sé ben bé com va aquest premi però, tot i que ser finalista ja és un orgull, espero que guanyeu: tant les clàssiques com tots vosaltres, els de la Garriga i els de l'Albéniz, us ho mereixeu!

Montse ha dit...

Gràcies Margalida i Luís Inclán. Aquest premi TIC del qual som finalistes, és convocat per la fundació Impuls i és el IV que es convoca. De més de 700 participants, trien 10 finalistes i d'aquest 10 escullen un únic bloc guanyador, com a millor bloc integrador de les TIC a l'aula. Estem contents d'estar entre els 10 primers, només això ja ens satisfà.

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts