HISTÒRIES DEL MÓN ANTIC. CICLE DE CONFERÈNCIES SOBRE EGIPTE, GRÈCIA I ROMA


L'Institut d'arqueologia de Catalunya (IAC) ha organitzat un cicle de conferències sobre el món antic. Us adjuntem el calendari amb les dates i els temes de les conferències. Poden ser molt interessants, sobretot la del dia 30 de gener a càrrec d'Isabel Rodà i la del 20 de febrer a càrrec d'Eulàlia Vintró.
- 16 de gener: "Monarquia i arquitectura funerària a l'antic Egipte: de les piràmides als hipogeus de la Vall dels Reis", a càrrec de Josep cervelló, professor d'Egiptologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

- 30 de gener: "Seguim per camins romans", a càrrec d'Isabel Rodà, catedràtica d'Arqueologia de la Universitat Autònoma de Barcelona i directora de l'IAC.
- 20 de febrer: "Els orígens de la democràcia a Atenes", a càrrec d'Eulàlia vintró, doctora en Filologia Clàssica.
Totes tres xerrades tenen lloc a les 8 del vespre al centre cívic La Fàbrica (camí del Gual, s/n) de Santa Eulàlia de Ronçana.
Aquesta és una entrevista a Isabel Rodà, publicada a Quadern d' El País.




Isabel Rodà

Comentaris

Jony ha dit…
Molt bé Montse gràcies per la ingormació sobre les cicilitzacions gregus,romanes i egiptes com molt bé has dit molts orígens que ens envolten provenen s' allà,democràcia,arquitectura,camins i "vies" etc...moltes gràcies
Segueix així de treballadoraa!!!
mireia ha dit…
Puf, el problema és que les conferencies són a Santa Eulalia e Ronçana..xd

Fins demà

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES