NADAL A LA ROMANA!


Grecs, gregues...
Romans, romanes...
Nadalencs, nadalenques...


Ha arribat l'hora de tunejar el nostre estimat blog amb motius nadalencs. Per apretar una mica i posar pressió.... ejje... us hem apuntat a un concurs de blogs, on es valorarà la decoració nadalenca del blog. Esperem una allau incontrolable d'idees per decorar el nostre blog, les magistras ja ens encarregarem de dur-ho a terme i plasmar-ho al blog, no patiu....

Així, doncs, llencem a l'aire, bé, al ciberaire, la idea, a veure què rebem... esperem originalitat nadalenca i CLÀSSICA (no oblidem els nostres orígens MAI).

Per cert, ho hem de fer per ahir!!!!! FESTINA LENTE.

Comentaris

Montse ha dit…
Gràcies Majka per aquest menú tan magnífic. I la presentació que has fet... és senzillament un crit a la felicitat suprema!!! allò que ens caracteritza. Gràcies i mil gràcies!! i ara tunegem el bloc a la nadalenca, és clar que sí! a veure si ens inspirem entre tots.
Michele. ha dit…
Majka, ets Atenea, Hera, Cíbeles/Rea i Persèfone i Europa i tots els personatges de la mitologia grega (excepte pandora i la resta de gent malparid...) units en una mostra de perfecció sublim pel peaso menú que ens has muntat.

I no era per fer la pilota, potser m'he passat, però la veritat és que t'ho has "currao mogollón pisha". Merci una altra vegada
majka. ha dit…
Gràcies, Michele... així sí que tinc ganes de treballar!!!!

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES