2 de febrer del 2009

ADULESCENS

Podeu llegir aquesta revista en llatí. L'estem treballant amb els alumnes de 4rt.


5 comentaris:

Jony ha dit...

Aquesta revista anomenada:"ADULESCENS"es molt interesant,els alumnes de 4t d' Eso la estem treballant a classe. Es tacta d'un conjunt de còmics on aprenem vocabulari ex: Amásne munus tuum?-de la família clacson també adulescens consta d'activitats:mots enceuats,esbrina còdis que encara això fan més atractiva la revista.
També parlen textos en llatí sobre pesonatges coneguts com Zac Efron o Vanessa Anne Hudgens.També podem trobar cançons llatines que crec que podriem cantar a la classe
xd
i en el interior de la revista hi ha moltes coses més.
Es molt interesant i Montse et felicito que l'hagis penjat al blog així podem llegir desde allà.

mireia ha dit...

Penso que amb aquesta revista està bé començar a apendre llatí ja que tota la informació (còmics, jocs, informació, etc.) no és molt complicada, així l'estudi no se'ns fa pessat.

Tot i que els còmics que hi ha són sencillisims estan molt ben interpretats i explicats.

És interessant tenir la resvita al blog així la podem mirar en color, i tot es veu molt millor.

Cinta ha dit...

Aquesta revista està molt bè :) ja que d'aquesta manera nosaltres podem apropar-nos a la llengua llatina d'una manera mes simple i diverida. Podem trobar des de comics fins a explicacions i sopes de lletres. En resum una revisa molt interessant i molt recomanada a tota aquella gent que es vulgui apropar als classics d'una manera divertida.

Duna* ha dit...

Una revista per joves però amb llatí. Molt ben trobat ja que busca temes atractiu per nosaltres (com High School Musical, els còmics de la familia clacson, il·lustracions, etc) i a través d'aquests aprenem vocabualri nou (els oficis, saber presentar-nos, etc).
Trobo qué una revista prou interessant. M'agrada:)

Judith ha dit...

Aquesta revista esta força bé crec que ens explica un seguit de coneixements en llatí i és molt entretinguda per el món del jovent d'avui en dia.
Per això arribo a la conclusió que és molt interessant

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts