6 de maig del 2013

LES COSES QUE ENS PODEM ARRIBAR A TROBAR..!

Aquesta entrada no és una entrada com totes, ja que l'hem fet entre dues persones amb l'objectiu de mostrar una imatge que ens ha deixat bocabadades.


Aquesta imatge mostra el famós Colisseum, situat a l'antiga ciutat de Roma, que és un dels monuments que millor es conserven de la ciutat i per tant és un dels més importants que hi ha.



Observeu el peu de foto de la imatge de sota, realment ens ha  fet molta gràcia la ingenuïtat d'aquesta persona!



Irene Sánchez

Carla Espinosa
4t ESO

8 comentaris:

Yasmina Ketami ha dit...

Òndia, quina cosa
Es troben moltíssimes coses així, la gent aprofita llocs antics per celebrar costums com aquests.
Quina entrada més curiosa.

Sandra García ha dit...

Probablement aquesta persona no sap gaire sobre Roma, però com diu la Yasmina si que és veritat que fan servir els monuments antics per celebrar festes tradicionals.

Bona entrada!

Maria Guallar ha dit...

Déu meu... m'ha fet gràcia aquesta entrada, però una mica de cultura general, no?

María Jiménez ha dit...

.... Amai! Si que és veritat que utilitzen llocs antics per a celebrar costums, però utilitzar l'Antic Coliseu de Roma per això... Com diu la Maria, cultura general!

Cristian Martinez ha dit...

Mara meva, quina gracia, hi han coses que no et pots arribar ni a imaginar, però no el puc culpar, no deu estar molt informat d'un dels monuments més coneguts del nostre planeta i el més destacat de l'imperi.

Adrià Sanchez ha dit...

Quanta incultura, això és una deshonra per Roma, avui en dia hi ha molta gent que per diferents circumstàncies no poden optar als seus propis estudis i hi ha d'altres que ni tan sols l'aprofiten!

Paula Campelo ha dit...

Una entrada molt interessant! La veritat és que hi ha gent que realment sap poca cosa, tot i això crec que per molt que no sapigues gaire és molt fort que hi hagi gent que es pensi que el Colisseum és una plaça de toros.

Tot i això, sincerament crec que és molt graciós tenint en compte que s'ha de tenir una gran ingenuïtat per pensar aquestes coses.

Unknown ha dit...

Quina entrada Carla i Irene!!

Com bé dieu en el títol... carai amb les coses que ens podem arribar a trobar!!
Sincerament, m'he quedat sense paraules. Tot i així, no ens ho hem de prendre com a tal, ja que potser era una broma, no? (Això espero)Ja que sinó és així, no acabo d'entendre la poca cultura que és pot arribar a tenir.

Una entrada única!

TÀRRACO

Tots coneixem la ciutat de Tarragona, però pocs saben el seu origen i la gran importància que va tenir en l'època clàssica... En aquella...

Popular Posts