23 d’abril del 2011

ELS ESTABLES D'ÀUGIES V

El cinquè treball que Heracles es va encarregar de dur a terme, consistia a netejar els estables d'Augías en un sol dia.

El rei Augías tenia un ramat de vaques. Tres mil en total. I com és de suposar, ningú tenia ganes de netejar els estables d'aquests animals, de manera que feia més de trenta anys que ningú no ho feia, ni hi entrava.

La solució que hi va donar Heracles va ser molt simple. Va desviar un riu que baixava amb molta força i a prop del lloc. Es tractava del riu Alfeu. L'aigua es va endur tota la porqueria en un sol dia, i d'aquesta manera, l'heroi va passar la prova.





Anahí Domínguez
1r batx

3 comentaris:

abigail ha dit...

No en sabia res d'aquesta història.
Soposo que per aquest motiu caracteritzen a hercules com la força sobrehumana i de la velocitat.

naual.T ha dit...

Es veu que Heracles era un personatge molt astús i intel.ligent i que sempre troabava la manera amb la qual ensortrse'n amb els seus encàrrecs, i això és d'admirar però no deixo de pensar que el motiu per el qual se'ls hi va encarragar és molt trist i tràgic per part dels fills morts, i resulta injust que 12 feines puguin omplir aquesta desgràcia.

Aina ha dit...

Quina manera més fácil de netejar tota la porqueria dels estables, encara qie crec que les pobres vaques no devien estar gaire bé en un lloc així.

L'AMOR COM UNS JARDINS

"Now you hang from my lips like the Gardens of Babylon". Aquesta és un tros de la lletra d'una cançó de Taylor Swift. En catal...

Popular Posts