11 de gener de 2015

ELS TITANS

Els titans segons la mitologia grega són una raça de poderosos déus pre-olímpics, és a dir eren els primers déus abans de que Zeus destronés a Cronos. També són la representació d’elements de la naturalesa i tenen un força rudimentària i brutal ja que són éssers de gran volum. Per això provoquen als altres déus primitius tinguessin por. 

                                                La derrota del Titans per Jacob Jordanes

I el seu origen segons la llegenda es diu que Urà cobria constantment a Gea i no deixava que els seus fills sortissin d'ella. I Gea va convèncer  Cronos  que es desfés de Urà, i així ho va fer. El va castrar fent que Urà deixés  Gea. I això va provocar diferents unions entre els titans que eren dotze. Molts dels titans es van unir amb algunes de les titànides.

Titans
-Cronos
-Ceos
-Crios
-Hiperió
-Jàpet
-Oceà

Titànides
-Febe
-Rea
-Temis
-Tetits
-Tia
-Mnemòsime

Aquest tema l’he escollit per una raó, hi ha un anime que es diu “Attack on the titans” que tracta especialment d’això. Narra la història del protagonista, la seva germana adoptiva i el seu amic que intenten salvar  la seva cuitat que és atacada per uns titans. Aquest anime ha estat escrit per Hajime Isayama i és de gènere d'acció, aventura i fantasia. També té un manga, que consta de 14 volums. Aquí us deixaré un petit tràiler de l'anime. Espero que si us interessa el mireu. Júlia Rama
1r Batx