29 d’abril del 2013

FÚRIA DE TITANS

Fúria de titans és una pel·lícula de 1982, adaptada al mite de Perseu. Dirigida per Desmond Davis.

Segur que heu sentit a parlar d'aquesta pel·lícula de l'època romana, però, sabeu de què tracta?

Perseu és un semideu, fill de Zeus i una humana. Quan Acrisi (el marit de la mare de Perseu) s'assabenta d'això, mata la seva dona i enterra el seu cadàver al mateix taüt que el seu fill i els tira al mar. En aquesta acció, passa un pescador, Dictis i adopta el nen.

Ela habitants d'Argos, destrueixen una estàtua dedicada a Zeus i el seu germà Hades decideix venjar-se d'ells i els mata, inclosa la família de Dictis (família adoptiva de Perseu) i avisa als soldats que en el pròxim eclipse de sol, el dimoni Kraken apareixerà i destruirà la ciutat, i l'única manera d'evitar-ho seria sacrificant la princesa Andròmeda.

Perseu lidera un grup format per 8 soldats i 2 caçadors amb l'objectiu de salvar la ciutat, i venjar-se de la mort de la seva família, per evitar que el seu oncle aconsegueixi enderrocar el seu pare. Llavors Perseu, junt amb els seus forts guerrers, comença un viatge ple d'emocions. Ha de combatre amb dimonis, bèsties i monstres. Només sobreviu si accepta el seu poder com a déu, i aconsegueix derrotar Medusa.

També cal dir, que ara farà 3 anys es va fer la mateixa pel·licula, amb el mateix argument, basat en el mite grec de Perseu. Aquesta pel·lícula està dirigida per Louis Leterrier, i protagonitzada per Sam Worthington (com a Perseu), Gemma Arteton, Liam Cunningham, Mads Mikkelsen, Liam Neeson (com a Zeus) i Ralph Fiennes (com a Hades).

Aquí us deixo el tràiler de la pel·lícula de 2010:




Irene Sànchez
4t ESO

6 comentaris:

Unknown ha dit...

avui en dia moltes pel·lícules estan ambientades en el món romà o en mites. Pel·lícules però també anuncis, com em pogut observar en vàries entrades. Sobre aquesta pel·lícula, mai l'he vist però n'he sentit a parlar molt. Trobo que l'argument és molt dur ja que si una persona adopta a un nen no té la culpa de res com per arribar a matar-lo, però bé és un mite.
Bona entrada Irene

Unknown ha dit...

He vist aquest pel·lícula dues vegades, però no sabia que estigués relacionada amb un mite, que des d'un punt personal, el trobo molt cruel, bé, com gairabé la majoria de mites.
Està bé la informació que dones sobre la mateixa pel·lícula de 2010, tot i que no la veuria.

Bona entrada Irene!

Unknown ha dit...

He vist aquest pel·lícula dues vegades, però no sabia que estigués relacionada amb un mite, que des d'un punt personal, el trobo molt cruel, bé, com gairabé la majoria de mites.
Està bé la informació que dones sobre la mateixa pel·lícula de 2010, tot i que no la veuria.

Bona entrada Irene!

Clàudia Martínez ha dit...

L'altre dia feien aquesta pel·lícula per la televisió!!! no la vaig veure sencera però vaig trobart que els personatges estaven molt bé caracteritzats, els déus sobretot es veien clarament qui representaven. Bona entrada! l'hauré de mirar :)

Brian V. ha dit...

Aquesta es un gran llargmetratge sobre la antiga roma, pel·lícules d'aquestes hi han un munt i sempre aconsegueixen tenir molt èxit.

Unknown ha dit...

Aquesta pel·lícula sempre m'ha agradat! Mai m'havia plantejat que era una actualització de l'any 1982!
M'encanta en Sam Worthington que fa de Perseu en la pel·lícula del 2010.

TÀRRACO

Tots coneixem la ciutat de Tarragona, però pocs saben el seu origen i la gran importància que va tenir en l'època clàssica... En aquella...

Popular Posts