7 de gener del 2011

AGE OF MITOLOGY, EL JOC

Quan tenia deu anys recordo que jugava a un apassionant joc d'estratègia d'ordinador que et transportava a l'antiguitat, anomenat Age of Mithology.


Age
of Mythology és un vídeojoc
d'estratègia de la saga d'Age of Empires on apareixen elements de la mitologia grega, germànica i egípcia. El jugador el que ha de fer és avançar d'edat i derrotar els enemics. Té unitats per aconseguir recursos (vilatans), unitats per lluitar i unitats mítiques, que són les més poderoses en comparació amb la resta i que depenen del déu que s'hagi invocat a cada edat. Aquestes unitats es basen en personatges mitològics cèlebres com:









L'esfinx


La Hidra




El centaure
Aquests són els personatges mitològics més importants, tot i que també apareixen d'altres. El déu invocat té la capacitat de llençar poders o màgies especials.
Aquest joc va agradar tant que fins i tot se'n van vendre un milió de còpies d'ell.
4rt ESO
Martí Guallar

16 comentaris:

Eduard de Ferrater ha dit...

Està molt bé però no he acabat d'entendre això del déu de cada nivell, si algú m'ho podria explicar estaria agraït.
Aquesta entrada està molt bé.

Alba Bueno ha dit...

Jo també trobo que aquesta entrada està molt bé. El joc està molt ben explicat i sembla interessant

Miquel Pou ha dit...

Gràcies Martí per la explicació del joc,jo com la resta dels meus comanys també penso que el joc està molt ben explicat.

Marc Castañeda ha dit...

Penso que deu estar molt interessant aquest joc, a més l'explicació del joc està molt bé. Coneixia el nom de la saga Age of Empires però el joc no.

Unknown ha dit...

Aquest joc mel va passar un amic es molt atretingut per passar l'estona i en el joc surten gerres de deus com per exemple posido

Núria Garzón ha dit...

Aquesta entrada esta molt bé. L'explicació del joc esta molt ben feta i el fet que utilitzi personatges mitològics, fa que sigui al mateix temps educatiu.El fet que s'hagin venut tantes còpies del joc ho demostra.

Sofia Pineda ha dit...

Està molt bé l'entrada. No sabia que hi hagués un video joc que tracti sobre els déus!!
I mira la quantitat de còpies que s'han venut!

Laura Juncà ha dit...

Està molt bé l’entrada. No coneixia aquest joc però crec que l’he antes força bé gracies a l’explicació.

Maria Carreras ha dit...

Jo tampoc sabia que hagués aquest joc sobre déus, però crec que està molt bé! A i veig que deu estar molt bé perquè hi han oltes copies vengudes.

Carles Boluda ha dit...

jo vaig estar enganxat un ser temps aquests joc. Es molt divertit i aprens bastant.

Mireia Cutura ha dit...

Està bé que també els jocs ajudin a coneixer més els antics i que ja des de ben joves podem teni a l'abast aquests coneixements.

Pol ha dit...

Molts d'aquests jocs et fa coneixer més la cultura romana i grega. Tinc altres jocs tipo aquests que també t'ajuden a coneixer millor els soldats, armes, animals, població... Molt bona entrada.

Llúcia Gómez ha dit...

Aquesta entrada està molt bé ja que jo no coneixia el joc, però com el Eduard jo tampoc entenc això dels déu de cada nivell. Tot i així totes les altres coses estàn molt ben explicades.

Anahi ha dit...

Si et tinc que ser sincera, la veritat és que no em sona de res el joc, encara que et reconec que té pinta de ser interessant. Està molt bé que amb un joc d'ordenador es puguin aprendre personatges mitològics.

Jony ha dit...

Molt ben explicat aquest joc, encara que no hi he jugat mai sembla interessant a més es una altre forma d'apropar-te a al mitologia.

abigail ha dit...

Molt bona entrada!
em sembla bé aquest joc tot i que no he jugat mai! aquest personatges que ens ha comentat és molt curiós perquè els vaig sentir un cop en un joc que no era aquest, però ara màteix nose en quin. a part un d'ells és un ser mitologic, i en aluns dibuixos i surten continuament. :)

ELS CONCURSANTS D'OT 2023 SI FOSSIN DÉUS DE L'OLIMP

El passat 19 de febrer va ser la final de la dotzena edició d'Operación Triunfo. Des de finals de novembre, per les xarxes socials, nomé...

Popular Posts