25 de gener del 2011

VIATGEM PER L'EUROPA ROMANA (I)

Justificació completaAquí us expliquem el viatge que van realitzar les nostres avantpassades romanes. Hem trobat uns documents (un diari) de la ruta que van seguir per tota la costa nord mediterrània. A partir d'aquests documents ens hem orientat per fer un treball de Llatí i conèixer una mica més sobre la vida de les nostres avantpassades.

El viatge els va durar 50 dies, 20 per mar i 30 visitant. Vam partir de Barcino cap a: Sardenya, Sicília, Roma, Pompeia, Grècia, Creta, Xipre i Síria. Al llarg del camí van visitar molts monuments de la seva època que ara són històrics per nosaltres. Per explicar-vos amb més detall el treball, hem creat un prezi . Per donar-li un aire més actual, li hem adjuntat alguns vídeos de caire humorístic. Esperem que us agradi i que aprengueu moltes coses.



Per a més informació, parleu amb:

Cèlia Costa, Sandra Sola, Anna Solà i Sandra Solé
4t ESO

9 comentaris:

naual.T ha dit...

És interessant saber per quins llocs geogràfics van passar aquets avanapassats nostres, i ambé el fet de qùe moltes de les escultures que ara considerem històriques van ser visualitzades per aquets. Amb el prezi s'ha vist més clarament,
Molt bona entrada noies!

abigail ha dit...

que bé!
trobo que estaà molt bé saber aquest viatges dels avanpassats romans!

Meri ha dit...

M'agrada perque convina l'actualitat amb l'antiguitat; una manera interessant d'apendre més sobre els romans. Amb l'ajuda del prezi com ha suport a l'ora de l'exposar i ara en l'entrada s'enten més l'idea.

Mireia Cutura ha dit...

Bona manera de representar un viatge que haguéssin fet a l'antiguitat. I a més el tò humorístic que hi poseu està molt bé!
Molt bona feina!

Yasmina Ketami ha dit...

El Prezi que més em va agradar! Es molt original i molt elaborat.
Gracias

Yasmina Ketami ha dit...

El Prezi que més em va agradar! Es molt original i molt elaborat.
Gracias

Unknown ha dit...

Només queda felicitar-vos per les vostres exposicions i el treball. Molt bona feina!

Maria Rodriguez ha dit...

Em va encantar com veu crear el prezi, va ser molt original i divertit.
Molt bé noies!

Núria Garzón ha dit...

Hola.
Els vídeos són molt graciosos però no li veig la relació amb l'entrada, crec que fan desmillorar el prezi.
Adeu.

TÀRRACO

Tots coneixem la ciutat de Tarragona, però pocs saben el seu origen i la gran importància que va tenir en l'època clàssica... En aquella...

Popular Posts