24 de març del 2009

L'ESTÈTICA A L'ANTIGA GRÈCIA

El meu treball tracta, com ja diu el títol, sobre l'estètica a l'antiga Grècia. A mida que aneu veient el power point us adonareu que està estructurat en diferents apartats, com ara els vestits que portaven, el calçat, pentinats... Bé, no diré gaire més, que llavors espatllaré la vostra visita a través dels costums i les dèries estètiques dels grecs.

Per poder visualitzar bé el power point us recomano que feu la pantalla gran, perquè hi ha lletres que no es poden llegir bé.

  • Quin penseu que era el vestit més còmode per a l'home grec?

  • Creieu que ha evolucionat molt el tema de maquillatge des d'aquella època fins als nostres dies?
Estela
1r Batx .

4 comentaris:

Teresa ha dit...

Ha estat una bona feina d'investigació. La llàstima és que no poguem tenir les imatges de la Cristina vestida i maquillada per tu a la grega. Va ser una bona exemplificació de la teoria.

Ruth ha dit...

Hola Estela!

Ja que estàs tant entusiasmada en saber quina és la nostra opinió sobre les teves preguntes, t'ho dire ! ;P

Està clar que la túnica més còmode per els homes és l'exòmide! és una peça de roba molt lleugera que els permet moure's lleugerement. A més, també permet ensenyar totes les extremitats a aquelles que els hi interessi.

Sobre el maquillatge no sé què dir! Jo no sé viure sense ell! Tot i que ara no em pintaria la cara de blanc! semblaria que anès de halloween.

aleee!!! un petó i merci per la col·laboració al blog!


=)

Cinta ha dit...

Hola, sóc de l'Ies Vil·la Romana i malgrat el video no se'm carrega.. contesto a les preguntes, suposo que si que la túnica és més comode que no pas l'exòmodie. Pel que fa el maquillatge.. jo cada dia em faig la linía als ulls i algun dia que no me l'he fet no m'agrada com estic.. :D així que suposo que es una cosa impressindible en mi ;) Gràcies pel vostre opimisme de col·laboraciò :D

C ha dit...

M'ha agradat molt el teu trebell, Estela. Té molts detalls i seria l'article perfecte per posar a alguna de les revistetes de moda i maquillatge.Què dirien els grecs si en veiessin una?
Per cert, el teu treball, a l'estar il·lustrat, m'ajudarà pel meu treball personalitzat de 4rt, un còmic.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts