13 de març del 2009

ELS DÉUS

La religió romana es caracteritzava per ser politeista i antropomòrfica, és a dir, creien en molts déus que representaven amb aparença humana. Generalment, els déus personificaven aspectes de la natura.

Com que durant aquest mes estem treballant els déus grecs i romans, us proposo una actvitat, podeu clicar aquí per fer-la.

També us deixo un petit qüestionari amb els déus i el seu atribut, perquè relacionant pogueu apendre i repassar els déus i el seu atribut. Podeu practicar clicant aquí.

Jonatan Martínez
4rt ESO

4 comentaris:

Montse ha dit...

Jony, bona feina. I ben pensat això de posar feina pels companys!!

majka. ha dit...

Jony!!!

No sé si tens clar què penses fer amb el teu futur, però penso que no sóc la única quan dic: ET VOLEM DE PROFE DE CLÀSSIQUES JA!!!!

;)

Teresa ha dit...

Escolta Jony,
no tindràs pas pensat de canviar de casa i venir a Badalona, a la vora del mar... Què me'ns dius? et matricules a l'Albéniz i et tinc com alumne...
Ho sento Montse i Majka, però és que aquest noi fa uns articles de clàssiques que als de Badalona ens té entusismats.

Cinta ha dit...

Jony mooolt interessants els links :)
jo tambè boto perque siguis profe de clàssiques crec que et va mès que no pas la guerra civil jeje. Ara tu fes lo que vulguis ehh.. :) Realment el Jony es el rei d'aquest blogg(despres de les prefes jeje):)

TÀRRACO

Tots coneixem la ciutat de Tarragona, però pocs saben el seu origen i la gran importància que va tenir en l'època clàssica... En aquella...

Popular Posts