Annia, he publicat l'entrada perquè ja fa uns quants dies que l'he vista i els nostres alumnes ja tenien ganes de veure-us. Si després l'has de modificar o afegir-hi alguna cosa, pots entrar amb la teva contrasenya i editar l'entrada.
Realment us vàreu treballar la disfressa!! i s'entén que guanyéssiu. M'ha agradat molt la foto! gràcies per compartir-la amb nosaltres.
ooh aneu molt macus! Nosaltres també ho vem fer però vem anar a las runes romanes que hi han al poble. I les disfreses mola tope ferles nosaltres però las vostres disfreses també estan molt bé.
Salvete! Sembleu romans i romanes de debò! Des d'Aracne fila i fila ens agradaria posar cara als vostres comentaris, per tant ens agradaria saber qui és qui? Valete!
Moltes gràcies a tots pels vostres comentaris. La gent de l'Albéniz ens sentim molt ben acollits al bloc. Veig que ens estàveu esperant. I a més a més, la Margalida ens saluda des del Cristòfol Ferrer, on també hem tingut una rebuda sensacional. Nois i noies de Badalona, ja podeu anar contestant els dubtes dels alumnes de Premià!
Unes disfresses realment professionals!! Alexandra tens raó, els de segon us hauríeu d'animar, realment sempre que hem fet performances ens ho hem passat superbé!
Margalida, tens les fotografies de tots els alumnes clicant al seu perfil d'autors.
Veïns de Badalona, gràcies per compartir aquests moments amb nosaltres.
moltes gràcies a tots!Com ha dit en Pau, ara quan ens veiem podem anar tots vestits de romans jeje; magadaria molt veure una foto de les vostres disfresses:)
M'alegro molt de que us hagin agradat tant les dosfresses. Per aquí he llegit que vosaltres també us vareu disfressar de romans, estaria bé que també possesiu una foto vostra. =)
La societat romana, era similar a la grega ja que també es dividia en parts. Aquesta societat es basava en el naixement i en la riquesa de la persona o familiar. La primera classe de persona que hi havia eren els ciutadans però a diferencia de la societat grega aquí hi ha subgrups, dintre dels ciutadans els subgrups són: Patricis : Els patricis eren els descendent dels fundadors de la ciutat, aquest grup era el representant de l'aristocràcia en la societat, a part de ser els referents en la societat, tenien uns privilegis polítics, econòmics i socials i no pagaven impostos. També tenien moltes terres on hi treballen pagesos. Plebeus : Els plebeus eren els descendents de les primeres famiílies que havien anat a Roma a viure-hi. Aquests plebeus al principi no tenien cap poder ni drets ni deures, ni tan sols podien casar-se amb un patrici. Després de molts intents, però, van aconseguir una mica d'igualtat, ja que van passar a tenir drets i deures, i tot graciés a q
L'època hel·lenística, amb la formació de l'Imperi Alexandre dues tradicions artístiques molt diferents, l'oriental i la clàssica, havien entrat en contacte donant origen a una nova manera de concebre l'art l'escultura: L'Hel·lenisme. Amb l'Hel·lenisme els ideals clàssics de bellesa, harmonia, serenitat i equilibri són abandonats en favor de la tensió, el moviment i una expressivitat extrema. Els rostres dels personatges es mostraven una gran expressivitat mostrant sentiment de patiment i passió. Les representacions continuaven sent naturalistes, però van abandonar l'idealisme en favor d'un major realisme. També va aparèixer nous temes com la vellesa, la infància, la quotidianitat, el dolor o la mort. Gal moribund També va aparèixer la representació de grups escultòrics amb composicions complexes que presenten un gran dinamisme expressivitat . Bou farnesi s.II a.C. Amb l'Hel·lenisme Atenes perd protagonisme com a centre cultu
Les cases romanes més luxoses unifamiliars es deien domus . Eren d'una sola planta i estaven orientades cap a l'interior, gairebé sense finestres i al voltant d'un pati central, l' atrium . Domus romana Les cases oferien tota mena de comoditats, incloent calefacció. A l'entrada hi havia un vestíbul. D'aquí es passava a l'anterior, a l' atrium , que consistia en un pati interior cobert amb una obertura al centre anomenada compluvium que deixava entrar l'aigua de pluja. Aquesta aigua queia en un petit estany anomenat impluvium . A l' atrium donaven les diferents habitacions de la casa: dormitori ( cubiculum ), menjador ( triclinium ), cuina ( culina ) , i recintes laterals ( alae ). Atrium Maqueta d'una domus romana Per influència grega es va construir el tablinum , el despatx del pater familias, en què solia rebre als seus clients. També darrere de l' atrium es va construir un pati major envoltat
Comentaris
Realment us vàreu treballar la disfressa!! i s'entén que guanyéssiu. M'ha agradat molt la foto! gràcies per compartir-la amb nosaltres.
Nosaltres també ens vam disfressar de romans i molta tope fer-nos les disfresses!
Nosaltres també ens vam disfrassar de romans fa uns quants dies!
Mola eehh!
mira, ja tenim més coses en comú :)
Jessy y Maria.
a cuidar-se gent
Nosaltres també ho vem fer però vem anar a las runes romanes que hi han al poble. I les disfreses mola tope ferles nosaltres però las vostres disfreses també estan molt bé.
Aina i Cinta
un petoonett!
Valete!
Nois i noies de Badalona, ja podeu anar contestant els dubtes dels alumnes de Premià!
Els de 2n Batx. ens hauríem d'animar! xD
Salut!
Margalida, tens les fotografies de tots els alumnes clicant al seu perfil d'autors.
Veïns de Badalona, gràcies per compartir aquests moments amb nosaltres.
A més de divertir-se coneixen la cultura romana, sorten macus i tot!
magadaria molt veure una foto de les vostres disfresses:)
Valete!
Adeu.
Per aquí he llegit que vosaltres també us vareu disfressar de romans,
estaria bé que també possesiu una foto vostra.
=)
molt macos tots!
vale!