ADULESCENS

Podeu llegir aquesta revista en llatí. L'estem treballant amb els alumnes de 4rt.


Comentaris

Jony ha dit…
Aquesta revista anomenada:"ADULESCENS"es molt interesant,els alumnes de 4t d' Eso la estem treballant a classe. Es tacta d'un conjunt de còmics on aprenem vocabulari ex: Amásne munus tuum?-de la família clacson també adulescens consta d'activitats:mots enceuats,esbrina còdis que encara això fan més atractiva la revista.
També parlen textos en llatí sobre pesonatges coneguts com Zac Efron o Vanessa Anne Hudgens.També podem trobar cançons llatines que crec que podriem cantar a la classe
xd
i en el interior de la revista hi ha moltes coses més.
Es molt interesant i Montse et felicito que l'hagis penjat al blog així podem llegir desde allà.
mireia ha dit…
Penso que amb aquesta revista està bé començar a apendre llatí ja que tota la informació (còmics, jocs, informació, etc.) no és molt complicada, així l'estudi no se'ns fa pessat.

Tot i que els còmics que hi ha són sencillisims estan molt ben interpretats i explicats.

És interessant tenir la resvita al blog així la podem mirar en color, i tot es veu molt millor.
Cinta ha dit…
Aquesta revista està molt bè :) ja que d'aquesta manera nosaltres podem apropar-nos a la llengua llatina d'una manera mes simple i diverida. Podem trobar des de comics fins a explicacions i sopes de lletres. En resum una revisa molt interessant i molt recomanada a tota aquella gent que es vulgui apropar als classics d'una manera divertida.
Duna* ha dit…
Una revista per joves però amb llatí. Molt ben trobat ja que busca temes atractiu per nosaltres (com High School Musical, els còmics de la familia clacson, il·lustracions, etc) i a través d'aquests aprenem vocabualri nou (els oficis, saber presentar-nos, etc).
Trobo qué una revista prou interessant. M'agrada:)
Judith ha dit…
Aquesta revista esta força bé crec que ens explica un seguit de coneixements en llatí i és molt entretinguda per el món del jovent d'avui en dia.
Per això arribo a la conclusió que és molt interessant

Entrades populars d'aquest blog

LES CIUTATS ROMANES

ELS PATRICIS I ELS PLEBEUS

EL MITE D'ORFEU I EURÍDICE