22 de maig del 2012

ENHORABONA PEL CENTAURE D'OR






Alumnes del bloc MOLTES FELICITATS. CHIRON ens ha atorgat el centaure d'or per la feina que a diari realitzeu i per la vostra aportació a la blogosfera clàssica. Gràcies per la tasca i la dedicació que teniu per la divulgació del món clàssic, pel vostre interès i energia a mantenir el bloc!!



                                     1r batxillerat


                                      2n batxillerat

                                    4t ESO

Aprofito també per agrair a la Majka les seves aportacions amb els alumnes que va tenint en diversos instituts.

Una alegria i un honor rebre el correu de Margalida Capellà, impulsora i artífex d' El Fil de les Clàssiques, i del bloc dels seus alumnes (amb la col·laboració de la Teresa Davesa i alumnes, i la Dolors Clota i alumnes, entre d'altres) Aracne fila i fila, que ens precedeix en el guardó i als quals felicitem per la feina que realitzen.

A continuació reprodueixo una part del correu que he rebut de Chiron anunciant-nos el guardó:

"CHIRON ha decidit atorgar a Clàssics a la romana el guardó "Centaure d'Or", amb el qual distingeix cada any blocs de temàtica clàssica mantinguts per estudiants. Aquesta és la  sisena edició del "Centaure d'Or" i primera feta per votació popular, el veredicte del qual es fa públic cada 17 de maig, dia d'Internet.

CHIRON ha triat aquesta vegada el vostre bloc perquè considera que és producte de l'esforç i de l'amor a les clàssiques, i perquè constitueix un exemple perquè altres alumnes segueixin el mateix camí.

També ha obtingut el Centaure d'Or:
  • Alea iacta est, bloc col·lectiu en llatí dels estudiants clàssics de l’IES 9 d’octubre (Carlet) i de l’IES Matilde Salvador (Castelló).
  • In aversa charta, bloc en llatí dels alumnes de l’IES Serrallarga (Blanes) .
Ha merescut una menció especial l’exemple de Gulielmus Lupulus, estudiant de primer de batxillerat que manté un compte de Twitter en llatí."

Felicitem també els altres blocs guardonats, així com la menció que es fa a l'estudiant que manté un Twitter en llatí. Enhorabona a tots per la feina i molts ànims per continuar.

A Chiron volem agrair la gran tasca que porta a terme pel món de les clàssiques!! 

El nostre bloc està d'enhorabona, també, perquè s'hi incorporen els alumnes de la Cristina Heras, de l'institut Joaquima Pla i Farreras, de Sant Cugat del Vallès. Ahir els donàvem la benvinguda al bloc!!! Això sí que és tot un premi, fer créixer la xarxa de "malalts" per les clàssiques!!

Gràcies a tots i endavant!!!

42 comentaris:

majka. ha dit...

Moltíssimes felicitats a tothom! Aquesta és un altra recompensa per la vostra tasca realitzada dia a dia en el món de les clàssiques. A tots els alumnes us felicito per tot el vostre esforç i sobretot a tu, mevamitja, que treballes perquè tot això vagi endavant amb una gran professionalitat.

Aprofito també per felicitar als alumnes de l'institut Joaquima Pla i Farreras i sobretot a Cristina Heras per la seva incorporació al blog... aviat tot el món serà clàssic!

Felicitats clàssics a la romana i als altres blogs també premiats.

Una abraçada molt forta.

Montse ha dit...

Moltes gràcies, mevamitja!! felicitats a tu també, que el bloc ÉS gràcies a tu!!

Àlex Alemán ha dit...

Moltes felicitats, Montse! Espero que aquest blog continuï creixent dia rere dia

Meritxell Redondo ha dit...

Ohh quina il·lusió, moltes felicitats!

El vaixell d'Odisseu ha dit...

Moltes felicitats, Clàssics a la romana, des del Vaixell d´Odisseu. Sens dubte us mereixeu el premi per la vostra feina i difusió del món clàssic. Feliciter!

Montse ha dit...

Jordi, moltes gràcies!!! entre tots fem una bona xarxa de difusió de les clàssiques.
Felicitats, també, als tripulants del vaixell d'Odisseu per la feina ben feta!!

Mireia Cutura ha dit...

Felicitats Montse! Esperem que el blog continuï estant en forma els anys vinents!! :)

El Fil de les Clàssiques ha dit...

L'enhorabona per aquest Centaure d'or i per difondre les clàssiques a la xarxa! Quina alegria que la Cristina i els seus alumnes també en formin part! Em sap greu, però, de no haver-vos sabut veure en el teatre a Tarragona. Nosaltres també hi érem.

Per molts anys i endavant!

Montse ha dit...

Moltes gràcies, Margalida!! la xarxa de clàssics es va estenent!!
Doncs és una llàstima que no ens trobéssim, fa molta il·lusió veure companys i amics amb qui vam compartir aquells anys entranyables!

Fins a la propera, molts ànims i felicitacions per tu i els teus alumnes, per l'empenta i la feina que feu!

Nerea ha dit...

Ueee! L'hem aconseguit amb l'esforç de tothom i aconseguit que aquest bloc estigui viu.
Felicitats a tots els classiqueros! :D

Maria Rodriguez ha dit...

que bé, ho hem aconseguit!! El nostre esforç durant molt de temps ha valgut la pena!! felicitats a tots :)

Unknown ha dit...

Quin orgull! És tot un plaer que premiïn la nostra feina, ja que, a part d'aprendre un munt, amb aquest bloc ens podem divertir molt!! Felicitats i gràcies!!

Nadia alsinet ha dit...

Montse, som uns cracks!!! Què seria de nosaltres sense tu? Enhorabona col·lectiva, tots junts ho hem aconseguit, tenim el centaure d'or! És agradable veure que el nostre treball, dia rere dia, es recompensat. S'haurà de celebrar, no Montse?

Adrià ha dit...

Felicitats clàssics! El nostre premi ja ha sigut recompensat, però encara em de compartir i expandir el nostre coneixement clàssic!

Anna Solà ha dit...

Moltes felicitats per tots i totes!
És molt emocionant i divertit veure com la nostra feina del dia a dia és recompensada! La veritat, és que és un bon impuls per tots veure que hi ha gent que ens segueix dia a dia i que els agraden les nostres entrades.

Molts altres professors haurien de prendre aquest exemple, ja que així els alumnes estem motivats i treballem més.

Bona feina Montes, Majka, ex-alumnes i alumnes que formem part d'aquest blog que cada dia va créixent una mica més!

Cuquitus24 ha dit...

Enhorabona companys bloggers de clàssics!! Han reconegut la magnífica labor de tots nosaltres en aquest bloc, sols desitjo poder seguir triomfant com ara durant molts anys més!!
Visca els Clàssics a la Romanaa!! :D

Yasmina Ketami ha dit...

Enhorabona a tothom! Gràcies a la Majka i a la Montse i a tots els que participem al blog. Día rere día la nostra feina es veu recompensada, la veritat es que dona molt de gust formar part d'un grup tant extens com aquest!
Moltísimes gracies a tots els que han fet possible a aquest blog i a continuar fent una gran feina!
Enhorabona a tothom.

Alba M. ha dit...

Quina il·lusió que haguem guanyat aquest premi! És una gran recompensa veure que la nostra feina en aquest bloc serveix per aportar diversos coneixaments. Felicitats a tots :)

Juhy Javier Dominguez ha dit...

Felicitats Montse, i felicitats a tots als que participem en aquest bloc.

Cristina H ha dit...

Moltíssimes felicitats!Ens va molta il·lusió començar a participar d'un projecte tan merescudament premiat. Ens agradarà poder contribuir amb el nostre granet de sorra a mantenir el llistó tan alt.
Cristina Heras

Paueet ha dit...

Moltes felicitats a tots!
Encara recordo quan vam començar aquest blog que partíem de zero i amb moltes ganes, i ara entre tots el blog ja ha aconseguit 2 premis importants!
Veig que vàrem deixar el blog ens bones mans...jaja :)

Pd: Que no es disfressen aquets nois i noies Montse? Volem veure per l’ institut autèntics romans/es per a celebrar aquest premi!

Nil ha dit...

Moltes felicitats clàssics!!
És un motiu d'orgull i satisfacció veure com el blog segueix amb força i a més a més emportant-se premis molt ben merescuts. Espero que tot això segueixi fins el punt que clàssics a la romana tingui tots els premis als que pot optar.
Una salutació cordial a les generacions passades, presents i futures i a tothom que fa possible aquest blog.

P.D: Estic d'acord amb en Pau de que s'han de disfressar per celebrar-ho, jujuju.

Andrea Padilla ha dit...

Moltes Felicitats! segur que us ho mereixeu tots els que hi participeu en l'actualitat! Espero que li tingueu el mateix carinyu que nosaltres li vàrem tenir durant els nostres anys al centre, és un orgull veure com un projecte que va començar fa ja anys tres anys encara es manté amb la mateixa il·lusió que el principi.

Un petó molt gran a tots els participants, i sobretot als de segon de batxillerat que estan en la seva recta final! Ànims :)

P.d: això això, volem veure disfresses! hahaha

Anahi ha dit...

Ooh, sembla increíble!! Moltísimes felicitats a tots, la nostra feina està donant els seus fruits!

Montse ha dit...

Cristina, gràcies!
Us hi esperem amb entusiasme i il·lusió!

Montse ha dit...

Pau, Nil, Andrea: exalumnes pioners en el bloc.
Gràcies pels vostres comentaris! amb vosaltres va començar l'aventura i encara dura. Hi vàreu posar molta il·lusió i uns bons fonaments!!
Molta sort en els vostres projectes!!!

Pol Relloso ha dit...

Hem aconseguit aquest premi gràcies a la dedicació de tots nosaltres a millorar i fer millor aquest bloc, felicitats a tots els seguidors , editors, creadors... del bloc !!!

Laura Salcedo ha dit...

Felicitats! Ho hem aconseguit amb dedicatòria, esforç. gràcies a tots els que publiquen, a els creadors i els que han votat.

Mireia ha dit...

Que bé! M'alegro molt que aquest gran blog hagi tornat a guanyar un premi, molt merescut!

Feia dies i dies que no passava per aquí i pel que veig, no pareu de publicar noves entrades amb informació molt interessant!
Jo de vegades també veig notícies relacionades amb el món de les clàssiques, però no tinc massa temps per publicar entrades...

Us animo a seguir endavant amb aquest gran projecte, i sobretot ànims als alumnes de 2n de batxillerat per aquests últims dies que els queden per "canviar de vida"!

Petons,
Mireia Vidal Costa

Montse ha dit...

Mireia, moltes gràcies!!! vosaltres vàreu iniciar el bloc amb molts ànims i ja veieu que encara té vida! i per molts anys!!!

Que tinguis molta sort en els exàmens!! passa pel bloc sempre que vulguis, les vostres aportacions són molt importants!
Petons

Martina Puigdomènech ha dit...

És el primer any que participo en aquest blog però penso que mereixem aquest premi. L'esforç de tots dia a dia val la pena... Felicitats a tot els que han fet possible un premi més a la nostra pàgina!

Susanna Guerra Sala ha dit...

Enhorabona a tothom del blog! Al final ho hem aconseguit. Moltes gràcies a tots els que ens han botat i enhorabona també a tots els que hem participat. Moltes felicitats!

Júlia Gasull ha dit...

És increïble que haguem guanyat aquest premi (sense tongu) i que haguem competit amb l'estat español. Aquest bloc ja va guanyar alguns premis i aquest serà un altre per la col·lecció =).
Espero sincerament guanyar-ne molts més.
FELICITATS!!!!

Mireia Pujol ha dit...

Quina ilusió!!! Que bé, el premi ens ajudarà a motivar-nos i a seguir endevant amb el bolg, que cada cop és més important!:) felicitats a tothom!

Rosa Galán ha dit...

Qui ho diria! no m'esperava per res del mon que poguessim arribar a guanyar aquest premi, ja que hi ha moltisimes webs de mitologia, qui diria que la guanyadora a sigut la nostra.. ENHORABONA!

Dana García ha dit...

Quina il·lusió que haguem guanyat aquest premi, tot i això que no ens ho esperàvem, ja que era un altre bloc que no estava seleccionat per poder votar-lo. Esperem com a dit la meva companya Mireia, que ens ajudi a motivar-nos, i a poder aconseguir que aquest bloc sigui millor! Moltes felicitats a totes aquelles persones que fan que aquest bloc sigui molt millor!

Víctor Almazán ha dit...

Ha estat molt bé guanyar aquest premi ja que hem competit amb webs de tot l'estat espanyol!!!! moltes felicitats a tothom i avera si d'aqui poc guanyem un altre premi .

Pol Fernández ha dit...

felicitats a tots, amb el treball de cada dia em pogut aconseguir aquest premi i molts mes que aconseguirem. Felicitats!!

Matthias Gallardo ha dit...

Felicitats!!! Hem aconseguit aquest premi amb l'ajut de tots i espero que guanyem un altre d'aqui poc.

laia costa ha dit...

Moltes felicitats!! Espero que amb les nostres aportacions també siguem últils per seguir tirant endavant aquest bloc tan ben treballat!

Ariadna Martínez ha dit...

Enhorabona! El bloc està molt bé per ampliar i repassar coneixements en el món de les clàssiques. Continueu així i esperem poder contribuir positivament en aquest bloc!

Montse ha dit...

Laia i Ariadna,moltes gràcies pels vostres comentaris.Ara el bloc és també el vostre bloc, així l'heu de considerar: esperem amb candeletes tot el que vosaltres hi vulgueu aportar, segur que serà interessant per aprofundir en el món clàssic.
Benvingudes i endavant!!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts