GLADIADORS

Aquest trimestre, amb els alumnes de 2n d'ESO ens hem endinsat en el món dels gladiadors... hem aconseguit ficar.nos en la seva pell i saber com vivien, quins eren els seus déus i la societat del moment.

La Sandra ha trobat una revista del seu germà en què apareix un reportatge dedicat a aquests valents, us el passo perquè hi ha coses interessants...

Aviat hi haurà reportatge fotogràfic de la feina que hem dut a terme, us encantarà!
de moment...


Comentaris

Jony ha dit…
Molt interessant la informació que heu trobat sobre els gladiadors.D'aquesta manera us heu posat més a la pell del que feien,les divinitats,etc...Encara que Aquesta cosum antiga s'ha acabat avui dia encara hi ha costums semblants i al nostre país.
les lluites en l'antiga roma eren entre esclaus, però també contra animals i animals contra animals.Podem veure unes batalles similars excepte a homes contra homes en "corridas de toros" on dia a dia moren aquestes bèsties i a vegades moren persones, fa poc un cavall va estar molt greu a causa d'un atac d'un brau.
Així que lamentablement la lluita que portaven els romans entre feres no ens queda molt lluny
Mireiaa ha dit…
és interessant el que feu els de 2n d'ESO, jo no recordo que nosaltres quan feiem 2n fessim aquestes coses tan entretingudes!
Aviam si penjeu les fotos i podem veure tot el que heu fet :)
Judith ha dit…
Es molt interessant aquesta informació que han extret els dels 2n dels gladiadors, així hem pogut saber com convivien antigament.
Elena ha dit…
Que interessant tota aquesta informació sobre els gladiators !
Gràcies per publicar-ho, així podem saber més coses sobre ells.

Entrades populars d'aquest blog

ELS PATRICIS I ELS PLEBEUS

VESTIMENTA DELS ROMANS

CIVILITZACIÓ MINOICA