21 de maig del 2009

DAFNE, UN CONTE PER NENS

Després del còmic de la Carla Asensio també volem publicar un altre mite convertit en un conte per a nens petits. És un treball que consisteix en la transformació d'un mite d'Ovidi perquè sigui un conte per a nens entre 6, 7 i 8 anys.

Vam escollir el mite de Dafne perquè no hi ha ni violacions, ni baralles ni actes que costin d'explicar, perquè ho entenguin nens més petits i no prenguin mal exemple. Després vam intentar reduir la història als fets més importants i intentar transformar-ho de manera que no hi hagués cap dificultat a l'hora de llegir-ho.

Per fer les il·lustracions, vam tenir en compte que havien de ser un dibuixos infantils que agradessin als nens i nenes.

Quan vam tenir el conte infantil ja tot fet, ho vam imprimir i enquadernar. I per fer la presentació vam fer el power point que veureu a continuació i que esperem que us agradi.


Ana Rosa Linger
4rt ESO

7 comentaris:

Saraa. ha dit...

Per fi el treball penjat! Trobo que ha quedat molt bé!
El resultat final, tan tu, Ana, amb la narració com jo en les il·lustracions , m'agrada molt!

Sursum corda! =D

Montse ha dit...

Anna i Sara, el treball està molt bé i molt currat!! perdoneu que no l'hagi penjat abans, però és que mai no sé quan els articles estan acabats o encara hi falten coses
Gràcies per la vostra feina!!

Annia ha dit...

Al cap i a la fi el treball està penjat.
Hem de reconexer que us va quedar molt bé.
Està molt ben adaptat i els dibuixos molt molt macus.

Salve!

Teresa ha dit...

De fet, Montse, crec que encara faltava un enllaç. Ana, si vols, pots fer-lo, si vas a la llista d'articles publicats.

Paulaaa ha dit...

Esta molt bé que adaptin un mite de Dafne, perquè aprenguin els nens mes petits, sense violacions ni violencia.Les il·lustracions i les narracions esta molt bé.
Pensem que heu fet un bon treball.

Paula Teruel i Mireia Fernández

C ha dit...

El conte m'agrada molt. Si puc aquest estiu se l'explicaré a la meva cosina amb el vídeo (L)

Lalu ha dit...

Hola!
Sóc mestra de cinquè i ara estem treballant la mitologia. M'ha agradat molt aquest conte i m'agradaria poder fer-lom servir a la classe. No sé com descarregar-lo. Em podeu ajudar? Gràcies!!
el meu correu: lsabat @ xtec .cat

ELS CONCURSANTS D'OT 2023 SI FOSSIN DÉUS DE L'OLIMP

El passat 19 de febrer va ser la final de la dotzena edició d'Operación Triunfo. Des de finals de novembre, per les xarxes socials, nomé...

Popular Posts