1 de maig del 2009

PIGMALIÓ I GALATEA per Sant Jordi

Els alumnes de 4rt d'ESO han treballat uns quants relats mitològics amorosos. I d'entre tots ells, van triar el de Pigmalió i Galatea per representar en la Setmana de les lletres que vàrem celebrar a l'IES durant la setmana de Sant Jordi.

A veure què us sembla la versió que en van fer...



8 comentaris:

majka. ha dit...

BONÍSSIM!!!! XDDDDDDDD

Realment va ser genial! m'agradaria saber si teniu mostra dels de 2n de bat, que també van estar molt bé. Alexandra, passan's el vídeo que vas fer i podem fer un muntatge...

Nois, sou realment genials, seguiu sempre així i no perdeu aqeust humor i dedicació!

mireia ha dit...

Ohh que guay que ens va quedar la representació!
Igual que la que van fer els de 2n de batxillerat :)
va ser Genial

Un petó

Elena ha dit...

Ens va quedar geniaal la representació ! si esque, ho vam fer molt bé, igual que els de segon de batx, que també va molar molt !

unpetóoo!

Jony ha dit...

va estar molt bé la representació, a la gent li va agradar no només la de 4rt d' ESO sinó que clar està la de bachillerat que va ser impressionant.
Felicito a tots els clàssics tant com a les professores Montse i Majka perquè fan que d' una assignatura com llatí a més d'apendre ens ho passem bé, ens disfressem,riem, etc...això no ho fem en cap classe més.

Maria ha dit...

Que bo... jajaaj

Totes dues representacions van ser molt divertides! :)


un petó

Judith ha dit...

Aquesta va ser una de les representacions que més em van agradar i que més vaig riure de veritat això s'ha de repetir d'immediat.

Igual que els nostre companys de 2n de Batxillerat em va agradar molt la seva història tambè.

Montse ha dit...

Nois, vàreu estar genials. La nostra Galatea era una mica sui generis, però molt bé!!

Aina ha dit...

Quin gran dia, el dia que vem representar l'obra. Jo que estava tocant i hem tenia que aguantar el riure, perquè sino hem desconcentrava. I els de Batxillerat també va està molt bé i divertit.

Ave!

TÀRRACO

Tots coneixem la ciutat de Tarragona, però pocs saben el seu origen i la gran importància que va tenir en l'època clàssica... En aquella...

Popular Posts