24 d’octubre del 2011

PARLEM EN LLATÍ

Saluete companys!

Per si no ho sabeu, "saluete" vol dir "hola" en llatí i és amb la paraula que comencen la nostra presentació. Durant aquests dies, hem estat treballant a classe la llengua llatina. Hem après a fer una carta personal on explicàvem diferents coses sobre nosaltres: com ens diem, quin dia vàrem néixer, on vivim, què volem ser de grans...

Tots aquests aspectes són força intuïtius, així que esperem que ho pugueu entendre sense cap problema i esperem que d'aquí poquet puguem dir moltíssimes coses més sobre nosaltres.



Luisa Manni
Clàudia Martínez

4t ESO

12 comentaris:

S van Roessel ha dit...

Hey noies ! Que chulo us ha quedat, jo acabo de penjar-ho també amb l'Oriol. La veritat és que ha sigut molt divertit, encara els problemes tècnics a l'hora de grabar a classe. Ara ja podem presumir de saber parlar encara que sigui una mica el llatí, que no deixa de ser una llengüa nova per a nosaltres :) :) ha estat molt guay ! a veure si fem més coses així !

ens veiem demà,

Aue !

Antonio ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Laia Fernández ha dit...

Quin nivell de llatí que teniu...! jejeje. De moment hem començat per aquí, però, estic segura de que n'apendrem molt més i serem capaços de dir més coses. Tot i els problemes que hem tingut al grabar-ho ha quedat molt, molt, molt bé.

AUE!

oriol c ha dit...

Molt bé noies es nota que us ho heu treballat i estudiat a fons. Espero que tots aprenguem més d'aquest idioma que cada cop m'agrada més!!

Jo personalment m'ho he passat força bé fent aquesta activitat:)

Joan Giralt ha dit...

Jajaja, cadascú intenta fer el que pot amb el llatí, vosaltres us en ensortiu prou bé. Felicitats!!! Jo ho vaig fer amb la Manar i crec que també ens ha quedat prou bé.

Unknown ha dit...

Felicitats a tots com parleu de bé el llatí :) Només una pregunta: Ave és només per acomiadar-se, per dir adéu, o també és un sinònim de saluete per dir hola?

Unknown ha dit...

Felicitats a tots per com parleu de bé el llatí :) Només una pregunta: la paraula ave és només per acomiadar-se, dir adéu, o també serveix pel mateix que saluete, per dir hola?

Jordi Gonzalez ha dit...

No sabia que saluete vol dir hola. Es la meva paraula preferida.

Xènia Cubí ha dit...

Ostres!! Que curiós, i pensar que és probable que els nostres avantpassats parlessin així!!

Anònim ha dit...

Està molt bé aprendre noves llengües, crec que més o menys ho he entès tot. Hem fa gràcia com és diuen els números en llatí i com diu la Xènia, és curiós.

Maria Rodriguez ha dit...

Està molt bé això, i sobretot que demostreu que esteu aprenent molt de llatí! Molt bona feina, seguiu així, que és interessant conèixer aquesta llengua

Judith Bautista ha dit...

M'ha agradat molt!!
Ha estat molt bé aquesta informació, ho he entès una mica, ha de ser molt interessant aprendre el llatí.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts