13 d’octubre del 2011

ROMANS AL CRACKÒVIA!

Havíeu imaginat mai l'arribada dels romans a programes d'humor com el Crackòvia? Doncs ja ha passat.
El dilluns dia 3 d'Octubre en un dels gags del programa representen una escena on Messi, que vol d'igualar el récord de gols que Cèsar, s'equivoca de persona i es pensa que és a Juli Cèsar a qui ha d'igualar i per aquest motiu comença la seva conquesta territorial, fins que li diuen que s'ha equivocat i abandona "el poder". Aquí teniu el gag. 



I ara us explicaré qui era Juli Cèsar: 
  Va ser un general i polític romà que va crear els fonaments de l'Imperi romà a finals de la República. I era fill de família patrícia. Va formar part del 1r Triumvirat (60-53 aC) juntament amb Pompeu i Cras.

També va obtenir moltes victòries militars en expandir el territori conquerit per Roma. Però finalment mor assassinat. També us afegeixo un power point on podeu trobar més informació:

Mireia Cutura 
2n Batx

8 comentaris:

Joan Giralt ha dit...

Aquest gag no és dels millors però és interessant i també una mica divertit. S'haurà de veure quan Messi hagi superat el record de Cèsar si tornen a fer un gag de romans.

Anna Solà ha dit...

Jo també vaig veure aquest gag! És molt interessant i important que en programes tan importants com el Crackòvia, que s'emet per TV3, surtin aquests personatges ja que fomenta el coneixement dels mateixos. I és una manera d'aprendre a més a més divertida! Els clàssics ens segueixen invadint! Hem d'estar al loro de tot! Bona entrada Mireia!

Unknown ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Aina ha dit...

Quina gracia! Al pobre messi sempre el posen com un "empanat". Està bé que ho relacionin amb Juli Cèsar, així arriba una mica a tothom el que va fer. Bona entrada!

Anahi ha dit...

Sí, ja vaig veure el programa, va ser molt bo! >w<
Moltes gràcies per l'entrada, Mireia, el crackovia sempre dona molt joc per fer aquestes entrades, oi?

Juhy Javier Dominguez ha dit...

Doncs no habiavist aquest gag.. Però està molt bé que en programes d'ara ens presentin personatges importants d'abans que en aquest cas ens presenten a Juli Cèsar, que ens diu qui era, d'on venia i que va crear. M'agrada molt que relacionin l'ho antic amb l'ho nou, és molt graciós :)

S van Roessel ha dit...

Oh, bona relació Messi - Juli Cèsar ! Penso que esta molt bé que apareguin personatges històrics en programes de televisió tan coneguts i amb tanta audiència com Crackòvia. La veritat és que aquest gag no l'havia vist, però penso que és una molt bona forma de fomentar la cultura d'una manera més entretinguda.

Bona entrada !

Anònim ha dit...

Crec que el fet de que apareguin personatges històrics en programes que hi ha força gent que ho mira, és bo perquè ho fan mitjançant comparacions amb personatges actuals perquè la gent ho pugui entendre. Com per exemple, en aquest cas, Messi-Juli Cèsar. Bona entrada:)!

ELS CONCURSANTS D'OT 2023 SI FOSSIN DÉUS DE L'OLIMP

El passat 19 de febrer va ser la final de la dotzena edició d'Operación Triunfo. Des de finals de novembre, per les xarxes socials, nomé...

Popular Posts