20 d’octubre del 2011

PRESENTACIÓ EN LLATÍ

A classe de Llatí hem treballat un petit text de presentació en llatí. Vam treballar per parelles, en aquest cas som la Manar i el Joan. Aquest n'és el resultat:

 

Si no saps llatí, pots intuir el que diem. Simplement ens saludem, ens presentem (nom i dia de naixement), també diem on vivim, els amics que tenim, què volem ser de grans, etc.

Aquesta activitat l'hem trobat molt interessant.

Manar El Kadiri
Joan Giralt
4t ESO

6 comentaris:

Unknown ha dit...

Trobo molt interessant que us facin parlar en llatí de les coses de la nostra vida quotidiana. A més, teniu una pronúncia en llatí impacable, i sense dubtar, així que felicitats!!

Nadia alsinet ha dit...

M'agrada molt la idea de que apliqueu el llatí a la vida quotidiana, crec que si nosaltres no l'estudiéssim aquesta llengua moriria, perquè nosaltres sóm, d'alguna manera, el futur del llatí i gràcies a les noves generacions que l'estudiem es conservarà.

Carla Solà ha dit...

Trobo molt interessant aquesta activitat com el meu company Martí, penso que apendre a parlar el llatí és un privilegi.
M'h agradat molt, enhorabona per la feina!!

Laia Fernández ha dit...

Tot i que al cap i a la fi no ens serveixi a la nostra vida quotidiana parlar en llatí, és realment interessant i tot és cultura.

Gran treball:)!

AUE!

Yasmina Ketami ha dit...

Ostres! m'agues agradat fer-ho l'any passat jo també! això facilita més a l'hora de fer llatí aquest any! Jo no sé dir Hola i presentarme en Llatí, Montse podríam fer-ho nosaltres també eh!
Aaahahaha
Molt Bona entrada Manar:D

Maria Rodriguez ha dit...

Està molt bé que les entrades que feu, ja que estudiem el llatí, les feu en aquesta llengua. Així demostrem que tenim interés per seguir sabent coses d'ella tot i que ja no es parli, i qui sap, alomillor acabem parlant en llatí entre nosaltres:)
Bona feina!

TÀRRACO

Tots coneixem la ciutat de Tarragona, però pocs saben el seu origen i la gran importància que va tenir en l'època clàssica... En aquella...

Popular Posts