EL ZELDA EN LLATÍ

Suposo que tots hem jugat o em sentit a parlar alguna vegada de "La llegenda de Zelda". Es tracta d'un videojoc d'acció i d'aventures de Nintendo. Els seus creadors eren Shigeru Miyamoto i Takashi Tezuma.


En una de les versions més noves.

Uns dels primers jocs de Zelda que va sortir al mercat, va ser per la NES (sé que molts no us en deveu ni enrecordar...). Aquest va ser Zelda II: Adventure of link (Les aventures de Link, que és el protagonista).


El fet que segurament ens sorprendrà a tots, és que aquesta versió del joc tenia l'opció de posar l'idioma en... llatí!! Aquesta imatge podeu comparar-la amb la que hi ha a dalt:

Vosaltres intentaríeu jugar-hi en llatí?

De moment, aquí us deixo la introducció en anglès.



Anahí Domínguez
1r batx

Comentaris

Brian Vásquez ha dit…
m'encanten els jocs de Zelda! hem sembla molt curiós que fessin el joc en llatí, encara que no crec que jugues ningú.
Anònim ha dit…
Magrada molt aquesta entrada ja que ningú diria que un videojoc també estigués en llatí.
Jo de petit també jugava a Zelda fins que em vaig quedar parat en una pantalla perquè no sabia com surtir d'allà. Enhorabona per els sues creador ja que han fet un joc amb molt d'èxit. Molt bona entrada!
Joan Ariño ha dit…
A mi també m'agrada molt aquest post per tot el que explica. No entenc com un joc pot ser traduit al llatí realment algú el té com a llengua materna?
Anònim ha dit…
No havia vist mai un joc així, amb lu que ha avançat la tecnologia, sembla molt extrany que tot patris d'aqui, suposo que passa el mateix amb el llatí, tot sorgeix d'allà i com no, un joc amb llatí!
Bona entrada!
Aina ha dit…
És curiós que que es pogués posar en llatí, jo intentaria jugar-hi només per provar-ho. Deu ser molt divertit.
Gerard Bou ha dit…
Em venen ganes de jugari i tornar als vells temps de la GAMEBOY quan un bon goc dels que hi havia era el Zelda i el fet de fer-ho en llatí em sembla interessant.
S van Roessel ha dit…
No en tenia ni idea de tot això i menys que hi hagués la opció en llatí, suposo que és perquè mai m'han agradat massa aquests jocs, tot i així no estaria malament provar-ho !

Entrades populars d'aquest blog

LA SOCIETAT ROMANA

LES CIUTATS ROMANES

LES CASES ROMANES