14 de març del 2011

"LA CAIXA" ENS MOSTRA COM ERA EL DIA A DIA DELS ROMANS A TRAVÉS D'UNA EXPOSICIÓ ANOMENDA "ROMANORUM VITA" A SARAGOSSA

La Plaça del Pilar de Saragossa acollirà del 27 de febrer al 7 d'abril una exposició a càrrec de La Caixa que explicará com era la vida dels romans, a l'any 79 d.C, anomenada ROMANARUM VITA.

Amb aquesta exposició podrem saber moltes més curiositats del que feien els nostren avantpassats romans. Estarà encapçalada dins els actes del centenari de La Caixa i Saragossa que serà la primera de les ciutats on està previst que recorri aquesta exposició.

Plaça del Pilar (Saragossa)

L'exposició, com he dit anteriorment, ens mostra com era el dia a dia d'un romà, la seva casa i conèixer una mica més la la societat romana, aquest projecte esta està encapçalat pel president del grup de Reconstrucció històrica Project Phoenix, Enric Seritjol, i per Magí Seritjol, director del festival romà Tarraco Viva.


Exposició Romanorum Vita a Saragossa

Està previst que l'exposició obri les portes al públic el pròxim 23 de febrer a las 17:30. Entre setmana es faran visites guiades gratuïtes a centres, associacions i entitats socioculturals en canvi els caps de setmana estarà dirigida per tots els públics on l'entrada també serà de franc. Els horaris establerts són les 12:00 del matí i les 18:00 de la tarda.


A continuació us deixaré un vídeo on podem observar com és l'exposició Romanorum Vita que ha organitzat la Fundació la Caixa:




Judith Vázquez
1r Batx

5 comentaris:

fran ha dit...

És molt interessant aquesta exposició, m'agradaria anar a veure-la, apendría moltes coses sobre els romans.

Anònim ha dit...

Crec que és una bona manera de saber la vida dles romans i sentir-nos més a prop d'ells

abigail ha dit...

Bona entrada!
crec que està bé que donin explicacions sobre com era la vivencia dels romans. el video està molt bé tot i que el més curiós es la font que surt al principi. a part és pot observar coses amb nom llatí, i fins i tot a cuia fa goig veure-la.
avera si fan més coses semblants! que crec que és una manera d'apendre la cultura romana, i pendre alguns exemples.

max ha dit...

molt interessant judith, estaria bé que els alumnes de llatí hi anèssim d'excurssió a veure aquesta exposició.

Maria Rodriguez ha dit...

Seria interessant de veure aquesta exposició. La caixa sempre està fent moltes coses per al públic, i sobretot coses que ens serveixen molt per aprendre.
Bona entrada!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts