30 de març del 2011

EL CIRC ROMÀ DE TOLEDO ARRIBA A FACEBOOK

En la coneguda xarxa social Facebook s'ha creat un grup anomenat "En defensa del patrimoni històric, artístic i natual de Toledo" ja en són un total de 1400 persones que formen part d'aquest grup, bàsicament aquest grup s'ha fet per defensar el patrimoni històric com és el Circ Romà de la ciutat de Toledo.


Circ Romà de Toledo


Amb aquesta grup al Facebook han aconseguit molts dels objectius que es proposaven com per fi d'una vegada, es treballi en les excavacions de la zona oest del Circ Romà de la ciutat, i que finalment es treguin tots els cotxes estacionats en aquell perímetre. Aquests són alguns dels objectius segons va dir Manuel Tordera, administrador i fundador del grup.


xarxa Social "Facebook"

Aquest grup de Facebook, en un futur proper el que pretén és crear una associació ciutadana per defensar els interessos dels patrimonis de la ciutat de Toledo. Aquest grup ha fet arribar a través de Facebook, un missatge que diu "en defensa d'aquesta joia patrimonial tan summament abandonada" a través d'aquest grup en aquest enllaç: http://www.facebook.com/group.php?gid=193782281925.


A continuació us deixaré un vídeo sobre el circ romà de la ciutat de Toledo:



Judith Vázquez
1r Batx

10 comentaris:

Cristian Martinez ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Cristian Martinez ha dit...

Un grup al facebook per a una bona causa, em sembla bé.

Bon comentari!!

Adrià Gallardo ha dit...

Una bona iniciativa per defensar el patrimoni cultural

Bona entrada!!

Maria Rodriguez ha dit...

Està molt bé que fins i tot el facebook fagi grups com aquests. Em sembla molt interessant i és fa per una bona causa, per mantenir la cultura clàssica a tots llocs.

Anna Solà ha dit...

Està bé que la vida romana s'introdueixi en el Facebook sinó tot això quedarà obsolet. Si en realitat, el Facebook té un bon ús tot i que nosaltres no en fem gaire bon ús. Bona entrada!

abigail ha dit...

Bona entrada Judith.
No en sabia res d'aquest grup en el Facebook, però trobo que està bé que provin per tots els medis defensar uan cosa justa com aquest que ens acabes de comunicar :)

Sergio ha dit...

Bona feina Judit!
Esperem que aconsegueixin els seus objectius, no poden permetre que un patrimoni com aquest es perdi!

Mireia Cutura ha dit...

No sabia que hi hagués aquest grup al facebook, però trobo molt interesant que hi hagin iniciatives com aquestes en les xarxes socials. D'aquesta manera el facebook, passarà a tenir més importància a la cultura clàssica.

Janet Galvez ha dit...

Està molt bé aquest grup per el facebook,bona idea!

Arnau Riera ha dit...

Està bé aquest grup al facebook, es una molt bona idea.

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts