28 d’octubre del 2010

ROMA, MESTRESSA DE MIG MÓN (2)

Aquí, us deixo un Power Point, que dóna molta informació sobre la ciutat de Roma. Comença explicant la seva creació, com tots sabeu, Roma es va fundar l'any 753 a.C amb la llegenda de Ròmul i Rem i la lloba.

També, explica que la història de Roma es divideix segons tres formes de governar: La monarquia, que tenia com a primer rei Ròmul, tot seguit La República i per acabar, l' Imperi, que va caure derrotat l'any 476 d.C. A part de saber com es va fundar, també aprendreu on està situada i els motius pels quals es van assentar allà.

Per acabar, sabrem unes quantes curiositats de la ciutat, pels que no ho saben, Roma està envoltada per set turons: El Celi, el Capitoli, el Viminal, el Quirinal, el Paletí, l'Aventí i l'Esquilí, els quals molts barris de la ciutat de Roma porten el seu nom.

Doncs ja sabeu, a mirar el Power i a aprendre sobre el món romà!



Albert Serratacó
4t ESO

8 comentaris:

Aina ha dit...

És molt interessant el powepoint, t'explica d'una manera resumida la història de Roma. Molt bona feina!

roberto ha dit...

Aquest powerpoint t'explica l'historia de Roma molt be i és facil d'entendre.

Anahi ha dit...

Es molt interesant, el power¡¡ L'he trobat molt ben redactat i interessant. Segur que ens farà un gran servei a tots quan el necessesitem.
Bona feina¡¡

Mireia Cutura ha dit...

El power està molt ben fet, i ens ho expliques de manera clara i entenedora, bona feina!

Judith ha dit...

Aquest powerpoint m'ha semblat molt interessant perquè he pogut saber una mica més sobre l'historia de Roma i fa més fàcil l'aprenantatge.

Andrea B. ha dit...

Hola!
Aquest powerpoint és interessant i t'ho explica tot molt fàcilment, a més ho entens molt bé!

Bona feina!


Andrea B. 2n d'ESO

Laura ha dit...

Aquest powerpoint és molt interessant, perquè ens ensenya els origens de Roma, les tres formes de governar que van haver-hi, l'història de Roma, com es va fundar la ciutat, l'història de Romul i Rem,...i moltes coses més que em recorden el any passat quan feia 4rt. i la Montse ens ho va explicar i vem fer un concurs de preguntes, sobre l'història de Roma.

Unknown ha dit...

Molt bon powerpoint! Gràcies a ell he entès millor la història de la fundació de Roma:)

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts