22 d’octubre del 2010

ROMA A CUATRO

Roma és una sèrie de televisió que està ambientada a l'època de la república romana. Aquesta sèrie va iniciar-se en una temporada de dotze capítols, en el any 2006. Primer es va fer una sèrie de dotze/tretze capítols i prou, però a causa del gran èxit que va tenir, la van allargat una temporada més. Va ser enregistrada als voltants de Roma. I la segona temporada es veia els dimarts a les 00:15h al canal Cuatro.


La primera temporada, ens narra els esdeveniments que van marcar la caiguda de la República i el naixement de l'Imperi Romà amb Juli Cèsar.


La segona temporada ens mostra la vida de l'Imperi Romà després de l'assassinat de Juli Cèsar i els següents governants.


Al web de la sèrie hi podeu trobar un joc, on us pregunten diversos coneixements de la 1a temporada de Roma.



En aquest vídeo podeu veure la primera escena de la 1a temporada de Roma, on els romans, gràcies a Juli Cèsar, guanyen la guerra que va durara 8 anys, contra la Gàl·lia.

Mireia Cutura
1rBatx

12 comentaris:

Meri ha dit...

No s'havia de l'existencia d'aquesta sèrie.
Segur que és molt interessant. En el vidio es veuen moltes de les tècniques qeu utilitzaven els romans alhora d'aracar als seus contrincants.

Míriam ha dit...

Jo crec que si que vaig arribar a veure algún capítol d'aquesta sèrie.
Si puc la veuré, així segur que aprenc algo més de Roma!

Anahi ha dit...

Vaja, doncs ja t'asseguro que hi ha vegades que miro la cuatro però mai l'he vista anunciada ni res... Segur que serà interresant de veure!!

Anahi ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Aina ha dit...

M'enrecordo d'aquesta serie, tota la meva família, especialment el meu pare, es van enganxar a veurela. La pena era que la fessin tant tard sino jo també m'hauria quedat a veurela.

Pol ha dit...

No s'havia res sobre aquesta serie. Sembla interessant, ja que aquesta epoca m'agrada molt.
Gràcies aquesta publicació me informat sobre aquesta serie i així la podre veure.

Gràcies

abigail ha dit...

Mireia :)

no havia vist aquesta série.. soposo que està bé.
ja mirare de que va una mica.

Anònim ha dit...

En el trailes es veum molt bé les escenes de lluita dels romans i la seva ambientació de l'època , segur que deu ser molt bona

Unknown ha dit...

No sabia que existia aquesta sèrie. La veritat es que a cuatro fan coses molt interessants, ara m'assebantaré de l'horari de la sèrie haviam si puc enxampar algún capítol.

Judith ha dit...

Jo aquesta serie l'havia vist anunciada però no sabia quan la feien, però ara que ja se quan la fan potser m'hauria de plantejar veure algun capitol per aprendre una mica més de l'història de Roma

Nadine ha dit...

No había vist mai aquetsa sèrie, ni tampoc enunciada. Aviam si alguna vegada coensideixo i la miro.

Andrea Padilla ha dit...

Mai havia sentit a parlar d'aquesta sèrie, però m'alegra saber que poc a poc la televisió mostra més cultura clàssica en forma de serials perquè la gent estigui més atent a la trama i els fets històrics importants :)

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts