15 d’octubre del 2010

DESIDERIS (LOOKING FOR HAPINESS)

Desideris (looking for hapiness) és una obra de teatre realitzada per diferents joves del Vallès Oriental entre els quals hi ha una ex del bloc, la Duna Bosch, i un ex de l'institut, el Noel Jiménez (potser més conegut com a Màgic Flash).

Desideris vol dir alguna "cosa desitjada".

L'obra va ser escrita per Frank Wedekind, que denunciava, en l'època que vivia, els tabús de mirar els cossos. Per això en aquesta representació no té un protagonista clar, excepte el cos el qual té un paper molt important.





Els actors de l'obra d'esquena.









La representació ha estat l'últim cap de setmana de setembre i el primer d'octubre al Teatre de Ponent a Granollers. Però d'aquí uns mesos ho faran al Sant Andreu Teatre de Barcelona.

Per què creieu que es diu Desideris?


Nil Datsira
2n Batx.

8 comentaris:

Míriam ha dit...

M'agradaría veure aquesta obra, ja que hi ha una alumne del nostre institut que hi actua.
Si tinc l'oportunitat l'aniré a veure!

Maria Rodriguez ha dit...

Em sembla molt bé que ex alumnes de l'institut hagin arribat tant lluny, tant, que estiguin representant una obra que pot veure tothom.
Jo crec que es diu Decideris perquè com no hi ha un personatje únic, el públic a de deduir o decidir quin és el paper més important, osigui el protagonista. També crec que cada personatje deu representar un desitj de l'època.
Està molt bé saber-ho, i qui sap, alomillor m'apunto a veure-la.

Anna Solà ha dit...

Nil, ja que nosaltres no n'hem sapigut res, espero que tu hi anessis i t'ho passesis molt bé.
Esdiu Desideris pel tema del desig del cos, ja que és un desig reprimit, una cosa desitjada que no poden obtenir.
Podriem fer una sortida escolar al Sant Andreu Teatre... Els alumnes i ex-alumnes estarien agraïts que els anessim a veure.. I deuen estar agraïts que els i facis publicitat!
Gràcies Nil!

abigail ha dit...

Hola,
jo crec que aquest nom fa referencia a aquella época.
soposo que estaria molt bé anar a veure aquesta obra..

Mireia Cutura ha dit...

Jo crec que com el cos en aquesta obra té un paper molt important, i en aquella època era un tabú mirar els cosos, per això es diu desideris, que vol dir "cosa desitjada"(que és el cos).
I la podríem anar a veure, ja que no nomes podríem veure una gran obra, sinó que també ex-alumnes actuant en directes, estaria genial !

Andrea Padilla ha dit...

Crec que vol dir desideris perquè desitjaven destapar tots els tabus de l'època, el desig de mostrar allò prohibit i que tan ens atrau.

Meri ha dit...

Trobo una idea genial que alumnes de l'institut o ex alumnes treballin en aquesta obra de teatre.

Anònim ha dit...

Espero que els alumnes i ex alumes de l'Ies s'ho passin molt bé amb aquetsa obra de teatre i que algún dia ens la representin!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts