2 de novembre del 2011

ASTÉRIX: DIOS SALVE BRETAÑA

És una pel·lícula que adapta els còmics: Astèrix a la Bretanya i Astèrix i els normands. Aquest film es podrà veure al cinema a partir de finals del 2012 en 3D. Una saga cada vegada ens sorprèn més i més!

Els autors dels còmics d'aquests personatges, són: René Goscinny i Albert Uderzo:

L'enregistrament de la pel·lícula, es du a terme actualment a Malta, continuarà amb Budapest i les costes d'Irlanda. Es va començar a enregistrar el dia 4 d'abril.

A la pel·lícula, Astèrix i Obèlix han de creuar el canal de la Manxa per poder salvar el seu cosí Anticlímax dels romans.


Fotografia del rodatge d'Astèrix i els normands.

A més u deixo el link de la pel·lícula Astèrix i Obèlix Misión Cleopatra: http://www.youtube.com/watch?v=eiR9U1g4WUw
Si voleu saber més informació sobre el rodatge cliqueu aquí.

Mireia Cutura
2n Batx

13 comentaris:

Anna Solà ha dit...

Penso que Astèrix i Obèlix són dos personatges molt divertits que, encara que siguin gals i estiguin en contra dels romans, ens poden proporcionar molta informació sobre el món antic. Ja he vist les altres pel·lícules que han fet i he vist que són molt divertides. Montse, podriem afegir una sortida al cinema als propòsits de curs nou no?
Bona entrada!

Juhy Javier Dominguez ha dit...

Sempre que veig pel·lícules d'Astérix i Obèlix em ric molt i apart s'aprenen moltes coses. I ara que la faran en 3D encara ha de ser més emocionant i com ja havia dit abans aprenem coses, sobre els romans i els gals.. ja que les pel·lícules son d'aquell temps.

Unknown ha dit...

Ja tinc ganes de veure-la! De petit jo llegia molts còmics de l'Astèrix i m'encantaven... És impressionant com Goschinny i Uderzo van aconseguir adaptar la història de la Gàl·lia al públic infantil i d'una manera tan entretinguda. És un molt bon ensenyament culte per als petits o no tan petits, que és molt gràfic i ensenya que existeixen diferents cultuyres en la història de la humanitat.
La pel·lícula crec que està molt ben caracteritzada i s'ajusta perfectament al còmic.
Bona entrada!

Alba M. ha dit...

Sí sí Montse, fem una sortida al cinema! D'una manera lúdica, com mirar pel·lícules de dibuixos animats, també podem apendre coses i costums dels personatges i de la cultura que estem estudiant. També podem extreure conclusions de les diferècies entre l'adaptació infantil de l'història i realment dels coneixaments que poseïm nosaltres ja a aquestes altures.

Aina ha dit...

Com m'agradaven aquests dibuixos, m'ho pasava tant bé mirant els capitols animats que teniem en video. Sincerament dubto molt que vagi a veure la pel·lícula, però trobo que està molt bé que segueixin fent pel·lícules d'uns dibuixos que segurament han marcat en més d'un nen o nena.

Artur Bossy ha dit...

Per fi fan una altre pel·lícula sobre Astèrix i Obèlix. M'encanten aquests personatges i les seves aventures. Bona entrada!

Xènia Cubí ha dit...

Que bé!! Ostres, amb el que m'agradaven aquests dos quan jo era petita, i pensar que ara faran una nova pel·lícula, ja tinc ganes d'anar al cinema.

Núria Andreu ha dit...

Són molt divertits l'Àsterix i l'Ovèlix! Jo no n'era una gran fan, però sempre que en llegia algún còmic em divertien molt!

Ja intentaré passar-me pel cinema i anar-la a veure, segur que serà molt graciosa!

Interessant la entrada!

Jordi Gonzalez ha dit...

A mi Astèrix i Obèlix sempre m'han agradat i també amb feien riure molt els còmics.

S van Roessel ha dit...

Jo tinc moltíssims llibres de quan la meva mare era petita! I diria que he vist la pel·lícula de Cleopatra, però si aquesta és en 3D... estaría bé fer una sortideta al cine pròximament, no? Tot sigui per apendre !

Nadia alsinet ha dit...

Quins records! De petita em vaig llegir gairebé tots els llibres de l'Astèrix i l'Obèlix! (Juntament amb els del Tintín...)
Són històries divertides, i està bé que actualment en fagin pel·lícules, potser així conservaran aquests dos personatges tant famosos quan vinguin generacions pròximes tots amb blackberry i iPhone...aviam si s'interessen una mica!

Anònim ha dit...

Crec que és una bona forma d'introduir la cultura clàssica a la gent en general i als nens mitjançant el cinema!
Bona entrada!:)

Laia Arimany ha dit...

Sempre m'han agradat aquest parell... Penso que sempre t'ensenyen alguna cosa nova tot i que no sigui sobre Roma...
Bona entrada!:)

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts