31 d’octubre del 2010

NO NOMÉS TENIM ARRELS ROMANES... SINÓ QUE TAMBÉ ELS COPIEM ELS NOMS


El programa Ares Galaxy, també conegut com Ares, és un prog
rama de software lliure que permet compartir música, imatges, vídeos, documents i tot tipus d'arxius digitals, reproduir tots aquests arxius al teu ordinador i
fins hi tot compartir la teva experiència mitjançant un xat.

Va ser creat al 2002 i utilitza el sistema 2P2. Aquest sistema és molt eficaç ja que busca per Inte
rnet els arxius que les altres persones tenen al seu ordinador i et permet copiar-ho en el teu, sense haver-hi cap servidor fix. És molt fàcil de fer anar, només has de buscar el que desitges i pitjar-ho... I amb pocs minuts ja ho tindràs al teu ordinador. Molts usuaris afirmen que és el programa més ràpid de descàrrega d'arxius que han tingut mai.

Per trobar-ne més informació podeu buscar aquí:
aresgalaxy.sourceforge.net



Logo del programa




En la mitologia grega, el déu Ares és el déu olímpic de la guerra, de l'ordre civil i el coratge. En la mitologia romana és conegut com Mart. És fill de Zeus i Hera. Ares era adorat principalment a Tràcia. Té dos fills amb Afrodita, Deimos i Fobos.

Ares apareix en un munt de mites com el de la seva relació amb Afrodita mentre ella estava casada amb Hefest, la mort d'Adonis o la b
atalla d'Heracles i Kyknos. Va cometre el primer assassinat de la història.
En l'art surt representat com un guerrer jove o bé amb barba però sovint ens és difícil distingir-lo perquè té pocs distintius.

Podeu trobar-ne més informació a www.theoi.com



Existeix alguna relació entre el nom del programa i el déu... O és una simple casualitat?

Va animeu-vos, segur que entre tots resoldrem aquest enigma!

Anna Solà
4t ESO

10 comentaris:

Unknown ha dit...

No sé... totes les pàgines d'informació de la relació són poc fiables, i estic segur que algunes expliquen falsedats. Però, per fonts meves, puc objectar que el programa, el piratilla Ares, es deu dir Ares per la malícia que és essencialment, una mica com el déu, que també era maliciós, o, si més no, povocava el caos.

Unknown ha dit...

Un altre exemple de clàssic en l'actualitat, jo crec que els noms tots son significatius, volen dir algo, per algo li posen un nom i jo crec, que li han posat el nom del Déu de la guerra, així representant les guerres i conflictes que hi han en el món de la pirateria, perquè recordem que l'Ares(programa) és un programa que va contra la llei i està prohibit, no pagues cap llicència i una mica el que ens volen fer veure amb el nom es que compara la violencia de la guerra amb el programa. Bona entrada i a pensar!

Mireia Cutura ha dit...

Jo estic d'acord amb l'Albert, crec que la relacióentre el Déu i el programa és al pirateria dels programes i que no és segur.

abigail ha dit...

dons la veritat no és podria dir res segur.
I estic d'acord amb els altres, ja que pot ser li an possat aquest nom degut a la guerra i actualment aquest programa és pirateria. no se si hi ha molt relació.

Aina ha dit...

Doncs jo crec que la relació que hi ha és que el programa Ares és el primer programa que va tant ràpid descarregant un arxiu. Bona entrada Anna!

Laura ha dit...

Jo crec que l'Aina i l'Albert tenen una part de raó els dos, ja que per una part hi ha la guerra de la pirateria i es podria relacionar amb el nom del Déu, i per una altre hi seria que es el primer programa que va més ràpid.

Judith ha dit...

La relació que hi entre el Déu i el programa és la prirateria dels programes com ja han dit anteriorment els altres companys

Judith ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
naual.T ha dit...

Com molts ja han repatit, considero que la relació amb Déu és la piretaria i que l'ares és el primer programa amb més velocitat o rapidesa.

Cristian Martinez ha dit...

Jo no crec que tingui relació, i crec que van agafar el nom, per donar majestuositat al projecte. Però no dic que a lo millor no sigui veritat la relació amb la pirateria.
Bona Entrada!

ASTRONOMIA A LA ROMANA

Les influències de la mitologia clàssica es poden trobar en molts àmbits de la nostra societat, fins i tot en la ciència. En una de les bran...

Popular Posts