24 de maig del 2010

EL TRIUMVIRAT MEDITERRANI

La setmana passada es va celebrar a l’Escala, el Triumvirat Mediterrani, una sèrie d’actes molt semblants als que també fan durant una època de l’any a Badalona amb la Magna celebratio. Aquest any el Triumvirat ha estat un èxit, i el passat diumenge es van omplir els carrers del poble, ja que era on hi havia el mercat grecoromà, i també on es celebraven la majoria d’actes.



Per culpa de la pluja i el vent, aquest any no s’han pogut celebrar algunes de les activitats més importants com la lluita de gladiadors a la platja o el camp d’entrenament romà. Malgrat tot, el públic ha pogut gaudir de moltes de les activitats del grup Excalibur i de la Legió V Macedònica I Cohort III Centúria de Blanes.

Mireia Vidal
1r batx

7 comentaris:

abigail ha dit...

Hola mireia.
gracies per la informació.
no sabia que es celebrava aixó.
espero que algun dia ho vegi :)

Jony ha dit...

Gràcies per informar-nos d'aquesta serie d'actes, Mireia.
llàstima de la pluja que ho esgarra tot! ;)

Elena ha dit...

Gràcies Mireia per fer-nos saber aquests actes semblants als que es fan a Badalona, però en aquest cas es fan a l'Escala. Segur que deuen estar molt bé!

Maria ha dit...

Mireia gràcies per tenir-nos al corrent de tot!
La veritat és que no sabia que es cel·lebraven aquest tipus d'actes. Penso que estàn molt bé i m'agradaria poder-ho veure algún dia en directe!

Andrea Padilla ha dit...

Jo estava amab la mateixa situació que la Maria, no sabia que es celebraven aquests actes, però sempre està bé que es recordin als nostres antepassats :). Llàstima del temps, però segur que hauria estat molt més divertit.

Aina ha dit...

Quina pena que es tingués que anular la lluitar de gladiadors, crec que hauria sigut interesant de veure. Gracies per la informació Mireia.

Claudia Martinez ha dit...

Està bé això de recordar les activitats que feien els nostres avantpassats. Que es alguna cosa semblant a TARRACO VIVA ?
Arnald i Clàudia

ELS CONCURSANTS D'OT 2023 SI FOSSIN DÉUS DE L'OLIMP

El passat 19 de febrer va ser la final de la dotzena edició d'Operación Triunfo. Des de finals de novembre, per les xarxes socials, nomé...

Popular Posts