1 de maig del 2010

"ELECTRA" DE SÒFOCLES AL TNC

Torna al TNC de Barcelona un dels drames més clàssics de la tragèdia grega a mans del director Oriol Broggi, un dels directors escènics catalans més importants de l'actualitat.

Dirigeix la coneguda tragèdia grega Electra amb uns actors i actrius d'alta categoria (Clara Segura, Mar Ulldemolins) de la companyia "Q-Ars Teatre".



Electra filla del rei de Micenas, Agamemnon planeja juntament amb el seu germà Orestes venjar-se de la mort del seu pare, a la seva assassina Clitemnestra, la seva mare i el seu amant Egist. Un cop va haver fet els vint anys Orestes, el oracle de Delfos el va manar a venjar-se la mort del seu pare. La mort va ser venjada amb l'ajuda de Electra i Pílades el millor amic d'Orestes, i finalment va ser jutjat per les Erínies.

Aquesta tragèdia grega Electra se'n pot gaudir d'ella al magnifíc "TNC" del 18 de març al 25 d'abril de 2010 a Barcelona.




Abigail Chang
Judith Vázquez
1r Batx

7 comentaris:

Montse ha dit...

Gràcies per la informació. Encara que ara ja no la fan al TNC, esperem que la podrem veure si fan una gira per Catalunya. Potser vénen a La Garriga, com quan van fer Antígona. Va ser meravellosa!!

Jony ha dit...

Gràcies per informar-nos Judith

estaría molt bé que torni el TNC i tornin a fer obras com Electra o Antigona a la Garriga.

mireia ha dit...

Gràcies per la informació Judith i Abi! Tot i que segur que ha estat molt ben representada, no m'hauria agradat anar a veure aquesta tragèdia, ja que bàsicament és una tragèdia, i no m'agraden massa...

Aina ha dit...

Gracies per la informació Judit i Abi, quina pena que ja no es representi hauria estat bé anar a veure una tragedia representada per uns profesionals.

Ave!

Andrea Padilla ha dit...

Moltes gràcies per la informació, sempre està bé saber que es repressenten aquestes obres, i més per professionals,

Elena ha dit...

Gràcies noies per l'entrada! Segur que aquesta obra ha estat molt ben representada per aquests professionals d'obres! Segur que deuria estar bé, tot i ser una tragèdia!

Elena ha dit...

Deu ser una gran tragedia, es veuen que son profesionals. Pero jo si hagués de veure una obra en veuria alguna altre que no fos una tragedia.

TÀRRACO

Tots coneixem la ciutat de Tarragona, però pocs saben el seu origen i la gran importància que va tenir en l'època clàssica... En aquella...

Popular Posts