10 de maig del 2010

IV PREMIS EDUBLOGS 2010

Recordeu la nostra baldufa d'or? Doncs ja fa un any que la vàrem guanyar, com a millor bloc d'aula de batxillerat.
Enguany s'ha celebrat la IV edició dels Premis Edublogs i des d'aquí volem felicitar a tots els blocs guanyadors, per l'esforç i dedicació que suposa.
Podeu clicar aquí per veure els blocs guanyadors de cada categoria.

Ens plau de destacar els tres guanyadors de blocs d'alumnes de batxillerat:


1r:Els treballs i els dies
2n:Learning English in Brunete
3r:Acollida Institut Carles Vallbona

Des d'aquí els donem l'enhorabona, ja que són uns blocs de molta qualitat. Felicitem, també, el bloc de la nostra companya Margalida Capellà, Aracne fila i fila, que ha estat finalista d'aquesta mateixa categoria.


18 comentaris:

Montse ha dit...

Visiteu els blocs guanyadors, són realment interessants, ja ho veureu.
Aquest any no ha guanyat cap bloc de clàssiques, és una llàstima, ja que l'any passat hi vàrem estar ben representats.

El Fil de les Clàssiques ha dit...

Moltes gràcies, Montse!; però l'honor de ser finalistes no és meu sinó de tota la gent de clàssiques que participa a "Aracne fila i fila" i jo no hi faig cap article. El vaig regalar als meus alumnes perquè hi participessin lliurement (ja tenim el MOODLE pel treball acadèmic)i l'obrissin a la col·laboració d'altres centres i ho han ben aconseguit. Fan una bona tasca amb alumnes de l'Albéniz de Badalona i Berenguer IV d'Amposta entre altres, però també amb molts estudiosos i amants del món clàssic que hi participen no sols amb comentaris sinó també amb articles molt interessants. Enguany, a Edublogs, sembla ser que hi ha hagut molt nivell entre els blogs d'alumnes, i això ho sabreu més vosaltres que jo que hi heu format jurat (tasca difícil!)com ho demostra que un blog d'aula d'acolida presentat a la categoria d'ESO, finalista a ESO guanyi a batxillerat (no sabia ni que fos possible!). Bé, l'important no són els premis sinó el treball diari i ben fet a la xarxa i anar creant, entre tots, coneixement clàssic i a Chiron hi ha molts bons blogs de clàssiques.

L'enhorabona als premiats, als organitzadors i al jurat!

mireia ha dit...

Si que recordo l'any passat quan varem guanyar el premi, que a tots ens va fer molt il·lusió, perquè realment l'esforç que dediquem al blog és molt, i ens va fer molta il·lusió ser els guanyadors!
Els blogs d'aquest any també estan molt bé, molt treballats, la llàstima és que no hagi guanyat cap de clàssiques... aviam si l'any que ve Aracne fila i fila, en comptes de ser finalistes, també són guanyadors, o qualsevol altre blog!

Aina ha dit...

Ja fa un any que varem guanyar la baldufa? Si que passa ràpid! Doncs felicito a tots els guanyadors i als nostres companys de l'Aracne fila i fila.

Ave!

Nil ha dit...

Mare meva un any ja ha passat, des d'aquí una felicitació pel blog Aracne fila i fila. Continueu així.

Jony ha dit...

Jo també m'enrecordo de quan vam guanyar la baldufa l'any passat, la llàstima es que aquest any no hagi guanyat cap blog de clàssiques...en fi, felicitats als guanyadors que m'he passejat pels links que hi ha a l'entrada i veig que també estan molt treballats i són de bona qualitat.

Veig que si no estem nosaltres les clàssiques no tenen gaire sort pel que fa als concursos...

Montse ha dit...

Margalida, aquest error del bloc d'acollida ja es va advertir a l'organització, però ho han vist un pèl massa tard. Crec que ara ja ho han rectificat.

majka. ha dit...

Hola, clàssics!

jo també us recomano que visiteu els blogs que han participat al concurs, veureu que n'hi ha de molt interessant, encara que no siguin de clàssiques. S'ha d'aprendre de la feina dels altres amb respecte sempre es poden aprendre coses noves!

Felicitats,Margalida, per haver quedat dels blogs finalistes, sempre és emocionant participar en algun concurs, nosaltres ens ho vam passar molt bé l'any passat.

El nostre blog és força humil, no té tantes col·laboracions i potser no té tantes visites, però ens l'estimem moltíssim i som feliços! ;D

Hem de seguir treballant tots fent pinya, per tal que les clàssiques, que no passen per un bon moment, destaquin i s'estimin arreu!

Com diuen els nostres alumnes... "Aviat tot el món serà clàssic".

El Fil de les Clàssiques ha dit...

Moltes gràcies a tots i a totes! i tant de bo el món clàssic tingui el pes i el reconeixement que es mereix; i si treballem tots junts i fent pinya més aviat ho aconseguirem.

Ja sabeu que sempre heu estat i sereu ben rebuts tant a El Fil de les Clàssiques com a Aracne fil i fila, com nosaltres a Clàssics a la romana o a El vaixell d'Odisseu o a qualsevol bloc clàssic de Chiron. Per cert, per què vosaltres ja no sortiu a la blogosfera de Chiron? per decisió pròpia? o per algun problema tècnic com un temps em passava a mi (en aquest cas, ho hauríeu de dir el més aviat possible perquè tots poguem estar connectats i actualitzats i anar avançant tots junts fent xarxa de grec i de llatí).

L'enhorabona a tots pel vostre merescut premi,la baldufeta d'or! i enguany, per fer de jurat, tasca molt difícil però que segurment permet veure que el món de l'educació és viu, creatiu... i no és afortunadament el que surt als mitjans de comunicació.

Ens veiem a la blogosfera!

Montse ha dit...

Gràcies, Margalida, per les teves paraules encoratjadores i sempre benvingudes. Saps que sou benvinguts als clàssics, que ens seguim per la xarxa.
A Chiron no hi sortim perquè no funciona el canal RSS. Ja ho vàrem comunicar a principi de curs, però no ho han pogut solucionar ni des de Chiron, ni nosaltres des del bloc. Al final ho hem deixat córrer perquè no hi hagut manera. Va deixar de funcionar un bon dia i ja no hi hem aparegut més, cosa que ens sap greu, és clar.

Una abraçada i ens continuem veient per la xarxa! records a la Teresa i a tots els vostres alumnes!

El Fil de les Clàssiques ha dit...

Gràcies a un company de Chiron que ha demanat ajut a un tècnic boníssim, torneu estar a la blogosfera de Chiron, però m'han comunicat el següent que crec que us pot interessar:
"Dice que el problema reside en que, por la razón que sea,
sale un trozo de código que sobra. En la primera dirección, que es la
que genera el blog, sobra "alt".
Ojo, deberían
arreglarlo, porque aparte de nosotros, que lo hemos descubierto, nadie
más se puede suscribir a su blog."

A veure, si ho podeu arreglar; ara torneu a estar a Chiron!

Montse ha dit...

Margalida, quina il·lusió!! moltíssimes gràcies per la gestió, i gràcies al teu company, també, per la insistència.
És cert, ja tornem a estar a Chiron!
Aquesta incidència que ha dit ja l'hem detectat, però no sabem com es soluciona. Ho hem intentat, però no ens n'hem sortit. Ho continuarem mirant, a veure si algú sap com ho posem solucionar.

En tot cas, repeteixo, moltes gràcies per l'interès. Així podem continuar construint i compartint coneixement.

Andrea Padilla ha dit...

En primer lloc felicitar als guanyadors d'aquest any que es mereixen el premi, ja que un blog no és una cosa qualsevol, segur que hi han dedicat molts esforços per ser els guanyadors, igual que nosaltres l'any passat.

Elena ha dit...

Felicitats als tres guanyadors de batxillerat! Segur que els blogs estarien molt complets, així que felicitats de nou!

beeRtaa ha dit...

lerelrerlrele! visca la baldufa d'or que vàrem guanyar! Del que més m'enrecordu és de les fotus que em vaig fer jo amb ella com a record! jejeje!

Elena ha dit...

Moltes felicitats als guanyadors, segu que tots els blog estan ben fet i treballats.
Bona feina per l'any passat aver guanyat el premi, avera si l'any que be el tornem a guanyar!

abigail ha dit...

Moltes felicitats els guanyadors! :)

Ousama ha dit...

felicitats !!!!!! em sentu orgullos de ser membre del blog!!!
com diu l'elena avera si l'any que be es guaña unaltre premi!

ELS CONCURSANTS D'OT 2023 SI FOSSIN DÉUS DE L'OLIMP

El passat 19 de febrer va ser la final de la dotzena edició d'Operación Triunfo. Des de finals de novembre, per les xarxes socials, nomé...

Popular Posts